Μαγιόρκα – Γρανάδα 2-6: Άλμα παραμονής για Γρανάδα (hls)

Η Γρανάδα επικράτησε με σκορ 6-2 της Μαγιόρκα σε ματς τεράστιας σημασίας για την παραμονή και κατάφερε να δραπετεύσει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Γρανάδα έδειξε από την αρχή τις διαθέσεις της στον “τελικό παραμονής” με τη Μαγιόρκα. Πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Λούις Σουάρες στο 6ο λεπτό πριν ο Σάλβα Σεβίγια πετύχει ένα υπέροχο γκολ στο 28ο για να ισοφαρίσει τροφοδοτώντας την ελπίδα των γηπεδούχων.

Μια ελπίδα όμως την οποία διέλυσε το δεύτερο ημίχρονο καθώς η ομάδα του Αϊτόρ Καράνκα πέτυχε δύο γκολ στα πρώτα δέκα λεπτά του. Αρχικά ο Εσκουδέρο και στη συνέχεια ο Πουέρτας έβαλαν “με την πλάτη στον τοίχο” τους γηπεδούχους, που αντέδρασαν γρήγορα, τρία λεπτά αργότερα με το Ραΐγιο, μειώνοντας σε 3-2.

Από εκεί κι ύστερα λειτούργησε ξανά ο παράγων Χόρχε Μολίνα. Ο 40χρονος που είχε κάνει χατ τρικ στο ματς του πρώτου γύρου πέτυχε δύο γκολ για να κλειδώσει τη νίκη για την ομάδα του. Στη λίστα των σκόρερ μπήκε και ο Ουζούνι για το τελικό 6-2 που έδωσε την ευκαιρία στη Γρανάδα να προσπεράσει στη βαθμολογία τη Μαγιόρκα βγαίνοντας από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Δείτε εδώ τις καλύτερες στιγμές του αγώνα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.