Λεβάντε-Σοσιεδάδ 2-1: Σωτηρία-Ευρώπη σημειώσατε 1

Η Λεβάντε νίκησε 2-1 με πέναλτι του Μελέρο στο 90' και ανανέωσε τις ελπίδες της για παραμονή, 3 αγωνιστικές πριν τ τέλος της La Liga.

Μετά από ένα 10λεπτο πίεσης των γηπεδούχων η Σοσιεδάδα πήρε τα ηνία της αναμέτρησης και με άξονες στη μεσαία γραμμή τους Σίλβα και Ραφίνια, έφτανε κοντά στην περιοχή του Κάρντενας.

Στο 23′ ο Ισάκ ταλαιπώρησε την άμυνα χωρίς όμως επιτυχία, με τον Μοράλες να απαντά στο 27′. Από το ημίωρο κι έπειτα η μπάλα ήταν πάνω – κάτω με τους 2 αντιπάλους να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες.

Στο 31′ ο Σόρλοτ έστειλε την μπάλα με κεφαλιά στο δοκάρι, ενώ την ίδια κατάληξη είχε η φωτοβολίδα του Ισάκ 2 λεπτά αργότερα. Στο 36′ η Λεβάντε βρήκε ανοιχτό γήπεδο, αλλά ο Μοράλες δεν κατάφερε να νικήσει τον Ρεμίρο.

Στο 37′ ο Γκοροσάμπελ νίκησε τον Κάρντενας, αλλά ο Σον πάνω στη γραμμή κράτησε το μηδέν, για να έρθει στο 45′ ακόμα ένα τετ α τετ Μοράλες-Ρεμίρο με τον τερματοφύλακα της Σοσιεδάδ να νικά ξανά.

Η πρώτη φάση του δευτέρου μέρους ήταν και γκολ. Ο Καμπάνια έστειλε στην μπάλα στον Μιραμόν κι αυτός χωρίς χρονοτριβή στα δίχτυα για το 1-0, βρίσκοντας γκολ μετά από 2 χρόνια.

Με παράδοξο τρόπο βρήκε την ισοφάριση και η Σοσιεδάδ, καθώς μετά το δοκάρι του Ισάκ ο Γκοροσάμπελ σέρβιρε δεύτερο δοκάρι και ο Σίλβα με κεφαλιά έκανε το 1-1 στο 66′.

Στο 78′ σωστά ακυρώθηκε ως οφ σάιντ γκολ του Μαρτί και 2 λεπτά μετά ο Σίλβα σε κενή εστία κατάφερε να σημαδέψει αντίπαλο. Στο 87′ έγινε η φάση που καθόρισε το νικητή, όταν ο Ρίκο απρόσεχτα βρήκε στο πρόσωπο τον Μαρτί με την Λεβάντε να κερδίζει πέναλτι. Ο Μελέρο ήταν ψύχραιμος με το 2-1 να σημαίνει πως η ομάδα του προσπερνά την Αλαβές και απέχει 3 βαθμούς από τη σωτηρία.

Η Σοσιεδάδ έμεινε στην 6η θέση, αποτυγχάνοντας να πλησιάσει το Champions League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.