Μπαρτσελόνα : Επιστρέφει Τραορέ στην Γουλβς

Ο δανεισμός του Αντάμα Τραορέ στην Μπαρτσελόνα δεν πηγαίνει καλά για τον ακραίο επιθετικό ο οποίος όλα δείχνουν ότι το καλοκαίρι θα επιστρέψει στον σύλλογο της Αγγλίας.

Ο Τραορέ εξέφρασε τον Ιανουάριο την θέλησή του να επιστρέψει στην Καταλωνία και την Μπαρτσελόνα και για μερικές εβδομάδες το όνειρο του κυλούσε υπέροχα όμως τον τελευταίο καιρό βρίσκεται συνεχώς στον πάγκο καθώς ο Ουσμάν Ντεμπελέ είναι εντυπωσιακός.

Η Μπαρτσελονα σύμφωνα με τις τελευταίες πληφορορίες δεν θέλει να κρατήσει τον Τραορέ στον σύλλογο και όλα δείχνουν ότι το καλοκαίρι θα επιστρέψει στην Αγγλία.

Ο Τραορέ δεν έχει παίξει βασικός από τις 27 Φεβρουαρίου με τους μπλαουγκράνα και από τα μέσα Μαρτίου έχει χρησιμοποιηθεί για μόλις 48 λεπτά ενώ το ότι δεν έπαιξε καθόλου στην νίκη απέναντι στην Μαγιόρκα με 2-1 την προηγούμενη αγωνιστική φαίνεται να τον εκνεύρισε σύμφωνα με Καταλανικά μέσα ενημέρωσης.

Το συμβόλαιο του με τους Γουλβς ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και από τον Ιανουάριο του 2023 θα μπορεί να υπογράψει σε όποιον σύλλογο θέλει καθώς ούτε στην Αγγλική ομάδα υπάρχει κινητικότητα για επέκταση συνεργασίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.