Μπαρτσελόνα : Ενδιαφέρον για Λανγκλέ από Αγγλία

Ο Κλεμάν Λανγκλέ έχει συμβόλαιο ως το 2026 με τους Μπλαουγκράνα αλλά η διοίκηση είναι ανοιχτή σε προτάσεις για την παραχώρησή του. Μεγάλο ενδιαφέρον από την Αγγλία.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός Κλεμάν Λανγκλέ αναζητά τον επόμενο σύλλογο της καριέρας του μετά και την σύμφωνη γνώμη της Μπαρτσελόνα αν και έχει συμβόλαιο με τον σύλλογο ψως το 2026.

Αρκετές ομάδες από την Αγγλία έχουν ήδη επικοινωνήσει με την Μπαρτσελόνα για τον διεθνή Γάλλο κεντρικό αμυντικό ο οποίος φέτος είναι μονίμως στον πάγκο των Καταλανών.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία εκτός από τους Άγγλους υπάρχει ενδιαφέρον και από την Σεβίλλη η οποία θέλει τον Λάνγκλε ως αντικαταστάτη είτε του Κούντε είτε του Ντιέγκο Κάρλος καθώς ένας από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς των Σεβιγιάνων θα πωληθεί το καλοκαίρι.

Με την ανανέωση του Αραούχο, την παραμονή των Πικέ και Έρικ Γκαρθία και την συμφωνία με κεντρικό αμυντικό όπως ανακοίνωσε ο Λαπόρτα (…πιθανότατα ο Κρίστενσεν της Τσέλσι) ο Λανγκλέ αντιλήφθηκε ότι δεν υπάρχει χώρος για αυτόν και συναινεί στην αποχώρησή του από την ομάδα του Τσάβι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.