Βαλένθια-Λεβάντε 1-1: Βαθμός ελπίδας στο ντέρμπι της πόλης

Η Λεβάντε αν και έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 31ο λεπτό δεν κατάφερε να πάρει κάτι περισσότερο από τον 1 βαθμό στο ντέρμπι ντελ Τουρία κι έτσι παρέμεινε ουραγός στην La Liga.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με δύναμη στο ματς, θέλοντας να εκμεταλλευτούν το ψυχολογικό “άδειασμα” των συμπολιτών τους μετά την απώλεια του κυπέλλου. Γκόμεζ και Πεπέλου δεν τα κατάφεραν και κόντρα στη ροή του ματς ο Ντούρο με κεφαλιά έκανε το 1-0 στο 27′.

4 λεπτά αργότερα ο αρχηγός της Βαλένθια, Γκαγιά, αποβλήθηκε με τη χρήση του VAR και η Λεβάντε έγινε ακόμη πιο επικίνδυνη. Τόσο ο Καμπάνια στο 40′ όσο και ο Γκόμεζ στο 5ο των καθυστερήσεων επέλεξαν την κλειστή γωνιά του Μαμαρντασβίλι, χάνοντας την ευκαιρία για την ισοφάριση.

Φτωχό ήταν το δεύτερο μέρος με τον Μπάρντι να έχει δοκάρι στο 78′ και 3 λεπτά αργότερα τον Μοράλες να σερβίρει και τον Ντουάρτε με δυνατή κεφαλιά να ισοφαρίζει με το πρώτο του φετινο γκολ. Παρά την πίεση μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι, με τον 1 βαθμό να φέρνει την Λεβάντε στο μείον 2 από την Αλαβές και το μείον 4 από την Γρανάδα που είναι στη ζώνη του υποβιβασμού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.