Λεβάντε-Σεβίλλη 2-3: Μίλησε η διαφορά ποιότητας (hls)

Η Σεβίλλη επέκτεινε το αήττητο της κόντρα στη Λεβάντε στα οκτώ ματς, μένοντας σε ρότα εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. Μεγαλώνει την ίδια ώρα η απειλή του υποβιβασμού για την ομάδα του Αλέσιο Λίσι

Το πρωτο γκολ του Τεκατίτο Κορόνα με τη φανέλα της Σεβίλλης ήταν εκείνο που άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λεβάντε στην 33η αγωνιστική της Λα Λίγκα. Οι γηπεδούχοι που ήταν ακίνδυνοι επιθετικά, κατάφεραν να ισοφαρίσουν πολύ γρήγορα, μόλις στο 22ο λεπτό με πέναλτι του Μοράλες, όμως προδόθηκαν ακόμη μία φορά από την αμυντική τους αφέλεια.

Ο Κορόνα εκμεταλλεύθηκε στο 27ο λεπτό την αδυναμία συνεργασίας των στόπερ της Λεβάντε και με κοντινό πλασέ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Λοπετέγι διαχειρίστηκε αυτό το προβάδισμα, όχι όμως χωρίς κινδύνους. Ο Μοράλες στο 69ο λεπτό απώλεσε την ευκαιρία να ισοφαρίσει αστοχώντας αυτή τη φορά από τη λευκή βούλα και αυτό αποτέλεσε αφορμή αφύπνισης για τους φιλοξενούμενους. Ραφα Μιρ και Οκάμπος δε μπόρεσαν να κάνουν το 3-1, όχι όμως και ο Ζιλ Κουντέ στο 82ο λεπτό. Ο Ρομπέρτο Σολδάδο μείωσε για τους γηπεδούχους οι οποίοι όμως δεν κατάφεραν να βρουν το τέρμα της ισοφάρισης.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα εδώ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.