Ποδαρικό στις νίκες, παραμένει εκτός ο Λούκας

Στον αγώνα που ολοκλήρωσε την τρίτη αγωνιστική στο ισπανικό πρωτάθλημα η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια επικράτησε εκτός έδρας της Εϊμπάρ με 1-0 χάρη στο γκολ που σημείωσε στο 13' ο Χουάν Ντομίνγκεζ.

Στον αγώνα που ολοκλήρωσε την τρίτη αγωνιστική στο ισπανικό πρωτάθλημα η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια επικράτησε εκτός έδρας της Εϊμπάρ με 1-0 χάρη στο γκολ που σημείωσε στο 13′ ο Χουάν Ντομίνγκεζ. Αυτή ήταν η παρθενική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα για την ομάδα του Βίκτορ Φερνάντεζ, έπειτα από μια ισοπαλία και μια ήττα. Με απολογισμό τεσσάρων βαθμών η ομάδα του, που αγωνίστηκε δίχως τον τραυματία Λούκας, αναρριχήθηκε στην ένατη θέση της βαθμολογίας.

Μια κι ο λόγος για τον δανεικό από τον ΠΑΟΚ ποδοσφαιριστή, συνεχίζει την αποθεραπεία του με πολύ προσεκτικούς ρυθμούς και πανηγύρισε την επιτυχία της ομάδας του από το σπίτι του δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Τεράστια νίκη της Ντεπορτίβο. Υπερήφανος για τους συμπαίκτες μου και για την εξωπραγματική δουλειά που έκαναν για να κερδίσουν την Εϊμπάρ. Πρώτος θρίαμβος στο σπίτι», ανέφερε με σχετικά εικονίδια επικρότησης και πανηγυρισμών, έχοντας από κάτω αρκετά σχόλια υποστηρικτών του με μηνύματα κι ευχές για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στην ομάδα, αφού η επόμενη αγωνιστική δοκιμασία της ομάδας του είναι για το προσεχές Σάββατο στις 20 Σεπτεμβρίου στην έδρα τους κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.