Μπαρτσελόνα-Σεβίλλη 1-0: Με γκολ-όνειρο ο Πέδρι την έστειλε στη δεύτερη θέση (hls)

Η Μπαρτσελόνα με καταπληκτικό γκολ του Πέδρι νίκησε 1-0 την Σεβίλλη και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας παρέα με Ατλέτικο Μαδρίτης και Σεβίλλη, αλλά με τους Καταλανούς να έχουν ένα ματς λιγότερο.

Η Μπαρτσελόνα είχε τις ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, αλλά η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος αντιστεκόταν. Τόρες και Ντε Γιονγκ αστόχησαν, ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ομπαμεγιάνγκ ανάγκασε τον Μπόνο σε εξαιρετική επέμβαση.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την Σεβίλλη να κάνει την πρώτη της τελική στο ματς, αλλά ο Τερ Στέγκεν είπε όχι στον Λαμέλα. Από το 60′ και μετά το γήπεδο έγειρε υπέρ των μπλαουγκράνα. Ο Τόρες δεν είχε λύση απέναντι στον Μπόνο, ενώ ακόμα και όταν νικήθηκεο Μαροκινός, ο Πικέ είδε την κεφαλιά του να σταματά στο δοκάρι.

Ο Μαρσιάλ θέλησε να δώσει φλόγα στο ματς στο 71′ χωρίς επιτυχία, ενώ 2 λεπτά αργότερα ο Πέδρι “έβαλε φωτιά”. Πήρε την μπάλα στον άξονα στο ύψος της περιοχής και με καταπληκτική διπλή προσποίηση και δεξί κεραυνό, βρήκε το πλαϊνό δίχτυ για το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Στο 77′ ο Τόρες αστόχησε ξανά και στις καθυστερήσεις ο Τερ Στέγκεν κράτησε το μηδέν διορθώνοντας το δικό του λάθος στο πλασέ του Αουγκούστινσον.

Με αυτή τη νίκη η Μπαρτσελόνα έμεινε αήττητη για 14ο ματς στη σειρά και ανάγκασε την αντίπαλό της στην πρώτη της ήττα μετά από 15 αγώνες.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα εδώ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.