Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2 : Ρεκόρ ο Μπενζεμά.. MVP ο Κουρτουά

Ο Καρίμ Μπενζεμά πέτυχε δύο γκολ στην νίκη με 2-1 στην έδρα της Θέλτα αλλά ήρωας ήταν ο Τιμπό Κουρτουά που έκανε τρεις απίστευτες επεμβάσεις και αναδείχτηκε MVP του αγώνα.

Η Θέλτα από την αρχή του αγώνα πήρε την μπάλα, πίεσε την Ρεάλ Μαδρίτης αλλά βρήκε απέναντί της τον καταπληκτικό Κουρτουά που έκανε καταπληκτικές επεμβάσεις σε προσπάθειες των Ντένις (14′), Ιάγκο Άσπας (23′) και Γκαγιάρντο (39′).

Την ίδια ώρα ο Μπενζεμά επέστρεψε στους αγώνες και σκόραρε με πέναλτι στο 19ο λεπτό για να δώσει προβάδισμα στους Μαδριλένους που πέρασαν ένα πολύ δύσκολο πρώτο ημίχρονο.

Ο Κουρτουά νικήθηκε στο 52ο λεπτό όταν βρέθηκε απέναντι του ο Νολίτο αμαρκάριστος στην μικρή περιοχή… αυτό δεν πιανόταν αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε άλλα δύο πέναλτι.

Ο Μπενζεμά νικήθηκε από τον Διτούρο στο 64ο λεπτό αλλά τον νίκησε ξανά στο 70ο λεπτό για το τελικό 1-2 καθώς μέχρι το τέλος η Θέλτα πίεσε αλλά δεν βρήκε μεγάλη ευκαιρία.

Ο Μπενζεμά έφτασε τα 34 γκολ στην σεζόν που είναι η καλύτερη της καριέρας του με τους μαδριλένους (…33 το 2011/12) και έφτασε τα 24 γκολ στο πρωτάθλημα που είναι ισοφάριση του καλύτερου ρεκόρ σε μια σεζόν στην Λα Λίγκα από το 2015/16.

Θέλτα : Διτούρο – Κέβιν, Αϊντού, Μουρίγιο, Γκαλάν – Μπελτράν (73′ Σάντι Μίνα) – Μπράις (81′ Ορμπελίν), Ντένις, Νολίτο (73′ Τάπια) – Άσπας, Γκαγιάρντο (60′ Τσέρβι)

Ρεάλ Μαδρ. : Κουρτουά – Βάσκεθ (61′ Καρβαχάλ), Μιλιτάο (85′ Νάτσο), Άλαμπα, Μεντί – Κασεμίρο, Κρόος (85′ Θεμπάγιος), Μοντριτς (74′ Βαλβέρδε) – Ασένσιο (61′ Ροδρίγκο), Βίνι, Μπενζεμά


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.