Θέλτα – Μπέτις 0-0: Δεν είχαν ιδιαίτερες εμπνεύσεις (hls)

Οι δυο ομάδες δεν κατάφεραν να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης με αποτέλεσμα να ολοκληρώσουν την αναμέτρηση με "λευκή" ισοπαλία.

H Θέλτα υποδέτηκε την Μπέτις στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της LaLiga με τις δυο ομάδες να ολοκληρώνουν το ματς ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Η Θέλτα προσπάθησε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο να πιέσει κάπως την ομάδα του Πελεγκρίνι με τους Ιάγος Άσπας και Μπράις Μέντεθ να είναι οι πιο κινητικοί παίκτες χωρίς όμως να υπάρξουν κάποιες πολύ σημαντικές στιγμές στο ματς.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε ακόμα περισσότερο χωρίς να δημιουργηθεί κάποια κλασική ευκαιρία και τις δυο ομάδες να προσέχουν κυρίως την ανασταλτική τους λειτουργία με αποτέλεσμα να παραμείνει αυτό το 0-0 μέχρι το φινάλε και σημαντικότερη στιγμή στο ματς ένα σουτ του Ούγκο Μάγιο μέσα από την περιοχή το οποίο έφυγε λίγο άουτ.

Η Μπέτις την έφτασε στους 50 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την Οσασούνα ενώ η Θέλτα είναι στους 36 πόντους και το επόμενος ματς είναι εντός απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.