Χετάφε-Βαλένθια 0-0: “Έβρεχε” κάρτες, όχι γκολ (hls)

Σε ένα μέτριο από άποψη ποιότητας ματς, Χετάφε και Βαλένθια έμειναν στη λευκή ισοπαλία, που έχοντας εξαντλήσει αμφότερες την ενέργεια τους στα δυναμικά μαρκαρίσματα που ανέβασαν σε διψήφιο αριθμό τις κίτρινες κάρτες στο ματς

Η Χετάφε άρχισε καλύτερα το ματς κόντρα στη Βαλένθια, στην επιστροφή του Χοσέ Μπορδαλάς στο Αλφόνσο Πέρες, για πρώτη φορά ως αντίπαλος. Απείλησε με σουτ του Σάντρο Ραμίρες στο όγδοο λεπτό και πριν παραλάβουν την πρωτοβουλία των κινήσεων οι “νυχτερίδες” χωρίς ωστόσο να γίνουν απειλητικές, πλην της περίπτωσης του Μπράιαν Χιλ που σούταρε εκτός εστίας από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Το πρώτο μέρος έκλεισε με ευκαιρία για τη Χετάφε, η οποία ήταν αποτέλεσμα έξοχης πρωτοβουλίας του Σάντρο, χωρίς όμως ο Ουνάλ να καταφέρει να νικήσει τον Μαμαρντασβίλι.

Στο δεύτερο ημίχρονο το μόνο που άλλαξε ήταν η αύξηση της δύναμης στις διεκδικήσεις που είχε ως αποτέλεσμα ο αριθμός των κίτρινων καρτών να σκαρφαλώσει σε διψήφιο, την ώρα όμως που οι καλές στιγμές περιορίστηκαν στα “δάκτυλα του ενός χεριού”.

Η λευκή ισοπαλία δεν ενθουσίασε πάντως καμιά από τις δύο ομάδες, ούτε όμως αποτέλεσε αφορμή αγωνίας.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!