Θέλτα – Μαγιόρκα 4-3: Νίκη στο 97′ με υπογραφή Άσπας!

Στο… θρίλερ του "Μπαλαΐδος", η Θέλτα ήταν αυτή που χαμογέλασε στο φινάλε, καθώς η ομάδα του Βίγο επικράτησε 4-3 της Μαγιόρκα με γκολ πέναλτι του Ιάγο Άσπας στο 97ο λεπτό!

Στο… θρίλερ του “Μπαλαΐδος”, η Θέλτα ήταν αυτή που χαμογέλασε στο φινάλε, καθώς η ομάδα του Βίγο επικράτησε 4-3 της Μαγιόρκα με γκολ πέναλτι του Ιάγο Άσπας στο 97ο λεπτό! Μάλιστα οι Γαλιθιάνοι αγωνίστηκαν με 10 παίκτες στο τελευταίο δεκάλεπτο, εξαιτίας της αποβολής του Μάγιο στο 86ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα!

Η Θέλτα ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 13ο λεπτό με το παρθενικό γκολ του Γκαλιάρδο, ενώ η Μαγιόρκα “απάντησε” με το πρώτο τέρμα του Ουρουγουανού Γκονζάλες στο 17′. Οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 25ο λεπτό με τον Σουάρεθ, η Μαγιόρκα ισοφάρισε στο 49ο λεπτό με αυτογκόλ του Αϊντού, ενώ η Θέλτα έκανε το 3-2 στο 61′ με σουτ του Άσπας.

Η μαχητική Μαγιόρκα κέρδισε πέναλτι στο 86′ και ο Σεβίγια με εύστοχη εκτέλεση έκανε το 3-3, ενώ στο 97ο λεπτό, η Θέλτα πήρε με τη σειρά της πέναλτι σε χέρι του Βάλιεντ και ο ψύχραιμος Άσπας διαμόρφωσε το τελικό 4-3.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.