Κάδιθ – Ράγιο Β. 2-0: Έσπασε την κατάρα! (hls)

Η Κάδιθ κέρδισε τη Ράγιο Βαγιεκάνο και πήρε την πρώτη της φετινή εντός έδρας νίκη στη La Liga, κάνοντας σημαντικό βήμα παραμονής!

Οι Ανδαλουσιάνοι, δεν είχαν κερδίσει στο γήπεδό τους από το καλοκαίρι που άλλαξε όνομα από «Ραμόν Ντε Καράνθα» σε «Νουέβο Μιρανδίγια», με αποτέλεσμα οι οπαδοί της να κάνουν λόγο για «κατάρα του Καράνθα»!

Τα στιγμιότυπα του αγώνα

Τελικά, έπρεπε να επισκεφτεί το γήπεδο η χειρότερη φετινή φιλοξενούμενη της σεζόν (μόνο μία νίκη) προκειμένου η κατάρα να σπάσει και οι γηπεδούχοι να επιστρέψουν στα τρίποντα μετά από τέσσερις αγωνιστικές, φτάνοντας στον πόντο από τις θέσεις της σωτηρίας.

Οι Μαδριλένοι συνεχίζουν να απογοητεύουν με έξι σερί ήττες.

Η Κάδιθ ξεκίνησε δυνατά και είχε ευκαιρίες με Λοσάνο, Ιντρίσι και Αλέχο, όμως την καλύτερη φάση του α’ μέρους την είχαν οι φιλοξενούμενοι με τον Γκουαρδιόλα, που αστόχησε μόνος του προ του Λεδέσμα στο 35′.

Οι γηπεδούχοι όμως εμφανίστηκαν αποφασισμένοι στο β’ και στο 55′ ο Ιντρίσι εκτέλεσε κόρνερ, ο Αλκαράθ πήρε κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και ο τερματοφύλακας Ζιντάν δεν αντέδρασε σωστά, με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα του.

Η Ράγιο προσπάθησε με Άλβαρο Γκαρθία και Μπεμπέ, όμως στο 63′ ο Αλέχο έκανε σέντρα από δεξιά και ο Ζιντάν με λανθασμένη έξοδο έκανε…ασίστ στον Ιντρίσι, που είχε εύκολο έργο για να γράψει το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες φάσεις στη συνέχεια και δοκάρι του Άλβαρο Γκαρθία προς το τέλος, αλλά ήταν πλέον αργά. Η «κατάρα του Καράνθα» αποτελεί πλέον παρελθόν…

Kάδιθ (Σέρχιο): Λεδέσμα – Ακαπό, Ερνάντεθ, Τσουστ, Εσπίνο – Αλέχο (65′ Σομπρίνο), Σαν Εμετέριο (79′ Άλεξ), Αλκαράθ, Ιντρίσι (79′ Ιντρίσι) – Νεγρέδο, Λοσάνο (72′ Λοσάνο).
Ράγιο Βαγιεκάνο (Ιραόλα): Ζιντάν – Μπάλιου, Σάβελιτς (25′ Μάρας), Σουάρεθ, Φραν Γκαρθία – Παλαθόν (46′ Μπεμπέ), Σις (62′ Τρέχο), Κομεσάνια, Βαλεντίν (73′ Σιλά), Άλβαρο Γκαρθία (73′ Ντεκά) – Γκουαρδιόλα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.