Γρανάδα – Κάδιθ 0-0 : Απογοήτευσαν

Γρανάδα και Κάδιθ δεν ρίσκαραν σε κανένα σημείο του αγώνα, απογοήτευσαν επιθετικά και έμειναν στο 0-0. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν μια ώρα με παίκτη λιγότερο.

Ντέρμπι Ανδαλουσίας και παράλληλα μάχη παραμονής. Ήταν λογική η νευρικότητα στην αρχή του αγώνα που έφερε το λάθος γύρισμα του Ντουάρτε με τον Νεγρεδο απέναντι στον Μαξιμιάνο να μην βρίσκει λύση (4′).

Οι γηπεδούχοι από λάθος γύρισμα του Χερμάν στο 33ο λεπτό έμειναν με δέκα παίκτες καθώς ο Ντουάρτε αναγκάστηκε να γκρεμίσει τον Νεγρέδο πριν μπει στην περιοχή. Ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, λίγα πράγματα με δίκαιο 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προστάτευσαν την εστία τους. Οι φιλοξενουμενοι βρήκαν δύο μικροευκαιρίες με Νεγρέδο (69′) και Καρσελέν (78′) αλλά ο Μαξιμιανό κράτησε το μηδέν.

Το φινάλε έφερε απογοήτευση στην κερκίδα και αποδοκιμασιες για το τελικό 0-0.

Γρανάδα (3/4/3) : Μαξιμιάνο – Ντουάρτε, Χερμάν, Τορέντε – Πουέρτας (89′ Ροτσίνα), Ρουίθ (76′ Πέτροβιτς), Μίγια, Νέβα – Κογιάδο (76′ Κίνι), Ουζούνι (46′ Ματσίς), Σουάρες (84′ Μολίνα)

Κάδιθ (3/4/3) : Λεδέσμα – Ερνάντεθ, Φάλι (59′ Καρσελέν), Τσουστ – Ακάπο (59′ Αλέχο), Άλκαραθ, Σαν Εμετέριο (83′ Σόμπρινο), Αρσαμεντία – Λούκας (83′ Άλεξ), Λοσάνο (74′ Περέα), Νεγρέδο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.