Έλτσε-Ράγιο Βαγεκάνο 2-1: Ανατροπή με Πόνσε! (hls)

Η "αστραπή" προηγήθηκε αλλά ο σύλλογος του Αλικάντε πήρε το τρίποντο χάρη σε δύο "αργεντίνικα" γκολ.

Το πρώτο ημίχρονο στο Αλικάντε στην αναμέτρηση της Έλτσε με την Ράγιο Βαγεκάνο θα ξεχαστεί αρκετά γρήγορα. Οι μεν γηπεδούχοι εν τη απουσία του Λούκας Μπογέ ήταν ελάχιστα δημιουργικοί κι απειλητικοί, οι δε φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι ωστόσο δεν εκμεταλλεύτηκαν τις λιγοστές ευκαιρίες τους και κυρίως εκείνη του 23′ όταν ο Άλβαρο Γαρθία βρέθηκε απέναντι από τον Μπαδία, όμως αντί να πασάρει στον αμαρκάριστο Παλαθόν, προτίμησε να εκτελέσει μόνος του αστοχώντας.

Στο δεύτερο μέρος και πάλι η Ράγιο μπήκε καλύτερα και κατάφερε στο 52′ με το σουτ του Φραν Γαρθία (η μπάλα κόντραρε στον Ραούλ Γκούτι) να ανοίξει το σκορ και δικαίως να πάρει το προβάδισμα, όμως τίποτε δεν προμήνυε το τέλος.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 77′ με τον Καρίγιο να βρίσκει το πρώτο γκολ του στη La Liga από τον Μάρτιο, φτάνοντας στην ανατροπή χάρη στο γκολ του Πόνσε (δανεικός από την Σπαρτάκ Μόσχας) στο ντεμπούτο του με τους “ιλιθιτάνος”.

Κάπως έτσι η Έλτσε συνέχισε το εντός έδρας σερί της με 4 νίκες και μία ισοπαλία στα 5 τελευταία παιχνίδια, έχοντας πλέον 29 βαθμούς), ενώ η ελεύθερη πτώση της Ράγιο εντός του 2022 συνεχίστηκε με μόλις 1 βαθμό σε 6 αγωνιστικές.

Έλτσε: Μπαδία, Μπαραγάν (67′ Φεράντεθ), Ρόκο, Μπίγας(90+4′ Γκονθάλεθ) , Μοχίκα, Μορέντε, Γκούτι (62′ Μαρκόνε), Μασκαρέιγ (62′ Πέρεθ), Φιδέλ(67′ Πόνσε) , Μίγια, Καρίγιο

Προπονητής: Φρανθίσκο Ροδρίγεθ

Ράγιο Βαγεκάνο: Ζιντάν, Μπαλίου, Σάβελιτς (80′ Σουάρεθ), Κατένα, Φραν Γαρθία, Βαλεντίν 986′ Μπεμπέ), Κομεσάνια (80′ Σις), Παλαθόν (86′ Φαλκάο), Τρέχο, Άλβαρο Γαρθία, Γουαρδιόλα (70′ Σιλά)

Προπονητής: Άντονι Ιραόλα

Δείτε εδώ τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.