Μαγιόρκα – Μπιλμπάο 3-2 : “Τρομοκράτης” Μουρίτσι

Η Μαγιόρκα για πρώτη φορά μετά από έντεκα ακριβώς χρόνια νίκησε την Μπιλμπάο. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μουρίτσι στο 3-2 για τους νησιώτες.

Η προσθήκη του Βένταντ Μουρίτσι στην επίθεση της Μαγιόρκα έχει αλλάξει τους Νησιώτες προς το καλύτερο. Πέτυχαν δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά τον Οκτώβριο του 2019.

Ο Μουρίτσι ήταν ένα διαρκές πρόβλημα για την δεύτερη καλύτερη άμυνα της Λα Λίγκα. Η Μαγιόρκα προηγήθηκε με πέναλτι του Σεβίγια (22′) ενώ ο Μουριτσι, με την επιμονή του, έδωσε την ασίστ για το όμορφο 2-0 από τον Άνχελ.

Το δεύτερο ημίχρονο διαφορετική υπόθεση. Οι αλλαγές ξύπνησαν τους Βάσκους που μέσα σε δύο λεπτά έφεραν το ματς στα ίσα. Μείωσε ο Ραούλ Γκαρθια (61′) και ισοφάρισε ο Μπερενγκέρ (63′).

Ο Μουρίτσι όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Στο 88ο λεπτό βγήκε πρώτος στην μπάλα, πέρασε τον Σιμόν, η μπάλα στρώθηκε στον Κούμπο ο οποίος σούταρε, η μπάλα πήγε στο δοκάρι στο προσωπο του Σιμόν και στα δίχτυα γα το τελικό 3-2.

Μαγιόρκα (4/4/2) : Ρίκο – Μαφέο, Βάλιεντ, Ραΐγιο, Ολιβάν (90′ Κόστα) – Κούμπο (90′ Γκονσάλες), Ντε Γαλαρέτα (90′ Μπατάλια), Σεβίγια (63′ Σάντσεθ), Ροντρίγκεθ – Άνχελ (73′ Λι), Μουρίτσι

Μπιλμπάο (4/4/2) : Σιμόν – Λέκουε, Βίβιαν, Νούνιεθ (46′ Μπερενγκέρ), Μπαλενθιάγα – Θαράγα, Ντάνι Γκαρθία (46’Γιούρι), Βεσγκά (71′ Πετσαρομάν), Μουνιάιν – Σανθέτ (77′ Βιγιαλίμπρε), Ραούλ Γκαρθία (71′ Γουίλιαμς)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.