Σοσιεδάδ – Γρανάδα 2-0 : Επιτέλους γκολ, επιτέλους νίκη

Η Σοσιεδάδ βρήκε δίχτυα μετά από 350' αγωνιστικά λεπτά και βρήκε και νίκη απέναντι στην Γρανάδα. Επικράτησε δίκαια με 2-0.

Η Γρανάδα έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα με τον Αρέσο να μην μπορεί να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Ρεμίρο (16′).

Από εκεί και πέρα όλα όμως έδειχναν Σοσιεδάδ. Οι Βάσκοι χωρίς γκολ στα τρία προηγούμενα επίσημα παιχνίδια ήταν προφανές ότι είχαν πρόβλημα στην αντίπαλη περιοχή.

Τελικά την λύση την έδωσε ο Ογιαρθάμπαλ από το σημείο του πέναλτι (37′) με την Σοσιεδάδ να σκοράρει μετά από 350 λεπτά σε επίσημα ματς.

Ισορροπημένο το δεύτερο ημίχρονο με τον δημιουργικό Ογιαρθάμπαλ να βρίσκει τον Ραφίνια στο 74ο λεπτό για να κλειδώσει από κοντά την νίκη.

Δείτε εδώ τις καλύτερες στιγμές του αγώνα

Σοσιεδάδ (4/2/3/1) : Ρεμίρο – Γκοροσάβελ, Ελουστόντο, Λε Νορμάν, Μουνιόθ (83′ Πατσέκο) – Μερίνο, Θουμπιμέντι – Γιανουζάι (67′ Πόρτου), Σίλβα (67′ Ραφίνια), Ογιαρθάμπαλ (83′ Θαλδούα) – Ισάκ (83′ Σέρλοτ)

Γρανάδα (4/4/2) : Μαξιμιάνο – Κινι, Ντουάρτε, Τορέντε, Εσκουδέρο – Κογιάδο (72′ Ροτσίνα), Μίγια (63′ Πέτροβιτς), Γκοναλόν (72′ Μοντόρο), Ουζούνι (63′ Πουέρτας) – Αρέσο (72′ Μολίνα), Σουάρες


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.