Έλτσε – Αλαβές 3-1 : Με Μίγια, Μπογέ… πετάει

Η Έλτσε με εντυπωσιακή ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο νίκησε με 3-1 την Αλαβές. Πρωταγωνιστές και πάλι οι Λούκας Μπογέ και Πέρε Μίγια.

Η Αλαβές πήγε το παιχνίδι σε χαμηλό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο και με ένταση, δύναμη και προσεκτική δουλειά αμυντικά, προηγήθηκε με γκολ του μόνιμου σκόρερ Χοσέλου (18′) ο οποίος έφτασε τα έντεκα γκολ στο πρωτάθλημα.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε στο γηπεδούχους. Ο Πέρε Μίγια σκόραρε δις (46′, 58′) και έγινε ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Το τρίτο τέρμα ήρθε λίγο πριν το τέλος με σκόρερ τον Φιδέλ. Ο Μπογέ έδωσε την ασίστ για να έχει συμμετοχή και αυτός ξανά σε γκολ της Έλτσε.

Με το τρίποντο η ομάδα του Ροντρίγκεθ πήγε στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη και έμεινε για πέμπτο ματς αήττητη. Η Αλαβές είναι χωρίς νίκη στους τελευταίους έντεκα αγώνες.

Έλτσε (4/4/2) : Μπαντία – Παλάσιος, Βερδού (84′ Γκονσάλεθ), Μπίγκας, Μοχίκα – Μορέντε (90+ Γκούτι), Γκουμπάου, Μασκαρέιγ, Φιδέλ – Μίγια (72′ Καρίγιο), Μπογέ (90+ Χόσαν)

Αλαβές (4/4/2) : Πατσέκο – Μαρτίν (54′ Τενάλια), Λαγουάρδια, Λεζούν, Ντουάρτε – Τζέισον (73′ Έντγκαρ), Πίνα, Εσκαλάντε (87′ Γκουιντέτι), Ριόχα – Ντε λα Φουέντε (73′ Πονς), Χοσέλου (54′ Μάνου)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.