Μπαρτσελόνα: Τα τυπικά για την επιστροφή του Τραορέ! (pic)

Μόνο οι ανακοινώσεις μένουν για να οριστηκοποιηθεί ο δανεισμός του Ισπανού.

Τα τυπικά, τα οποία αναμένεται να ολοκληρωθούν την Παρασκευή (27/1), απομένουν προκειμένου ο Αντάμα Τραορέ να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, καθώς αποτελεί προϊόν της διάσημης ακαδημίας της ομάδας, Μασία.

Ο Ισπανός – με καταταγωγή από το Μάλι – μεσοεπιθετικός της Γουλβς θα συνεχίσει την καριέρα του το επόμενο εξάμηνο στους Καταλανούς, ενώ θα υπάρχει και οψιόν αγοράς στο συμβόλαιό του με τους Μπλαουγκράνα.

Όπως σημειώνει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αν η Μπαρτσελόνα αποφασίσει να κρατήσει τον έμπειρο μεσοεπιθετικό και μετά το πέρας του δανεισμού του, τότε θα πρέπει να βγάλει από τα ταμεία της πάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα μπόνους.

Η εν λόγω απόκτηση έρχεται σε συνέχεια της απόφασης της ομάδας να βάλει στον «πάγο» τον Ουσμάν Ντεμπελέ, αφού ο Γάλλος δεν ανανεώνει τη συνεργασία του και ενδέχεται να αποχωρήσει άμεσα, εφόσον δεν γίνει κάποια ανατροπή!

Όπως και να έχει η απόκτηση του Αντάμα Τραορέ και η απόφαση ενίσχυσης στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής είναι δείγμα του πόσο ο Τσάβι θέλει να δώσει πλάτος και επιθετική πνοή, καθώς οι Καταλανοί δυσκολεύονται να δημιουργήσουν φάσεις από τα άκρα.

Και μπορεί ο 26χρονος να έχει πρόβλημα στο να τελειώνει τις ευκαιρίες, όμως το ότι φέτος είναι δεύτερος σε επιτυχημένες τρίπλες στην Premier League με 4.2 ανά ματς, πίσω μόνο από τον Σεντ-Μαξιμέν που μετράει 4.3 κατά μέσο όρο, φαίνεται ότι μέτρησε υπέρ του κι άνοιξε τον δρόμο της επιστροφής του στο Καμπ Νόου!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.