Μπαρτσελόνα: Ο Άλμπα έχει συνηθίσει την κριτική

Ο Τζόρτι Άλμπα νιώθει περίεργα στη Μπαρτσελόνα και λέει ότι «σκοτώνεται» από τους επικριτές του κάθε φορά που έχει κακή απόδοση.

Ο Ισπανός διεθνής πλησιάζει μια δεκαετία στο Καμπ Νόου. Έχει αγωνιστεί πάνω από φορές για τους Καταλανούς σε όλες τις διοργανώσεις από το ντεμπούτο του τον Αύγουστο του 2012 και έχει βοηθήσει τον σύλλογο να κατακτήσει 15 τρόπαια. Όμως ο Άλμπα έχει δεχθεί τελευταία σκληρή κριτική.

Μετά την δύσκολη νίκη απέναντι στην Αλαβές εξέφρασε την απογοήτευσή του. «Αισθάνομαι στο περιθώριο εδώ και πολλά χρόνια, δεν είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει», είπε στο Movistar+. «Δέχομαι την κριτική που υπάρχει σε αυτό το τσίρκο, η κριτική θα υπάρχει πάντα, το έχω υποθέσει. Αν παίξω ένα καλό παιχνίδι δεν θα μιλήσουν για μένα, αν δεν παίξω καλά όπως τις προάλλες [κόντρα στην Αθλέτικ], το παραδέχομαι, θα με σκοτώσουν. Το έχω αποδεχτεί. Δεν με νοιάζει γιατί έχω σεβασμό από τους συμπαίκτες μου και από όλο το προπονητικό επιτελείο» .

Ο Άλμπα έχει ξεκινήσει σε 23 παιχνίδια υπό τις οδηγίες των Κούμαν και Τσάβι, μόνο ο Μαρκ-Αντρε τερ Στέγκεν (27) και ο Σέρχιο Μπουσκέτς (29) έχουν περισσότερες συμμετοχές, ενώ κανένας αμυντικός δεν έχει περισσότερες ασίστ από τις τέσσερις του Άλμπα στη LaLiga αυτή τη σεζόν. Απαντώντας στα σχόλια του Άλμπα μετά τη νίκη επί της Αλαβές, ο Τσάβι επαίνεσε τον 32χρονο που έμαθε να ζει με το βάρος που έρχεται με το να παίζει για τη Μπαρτσελόνα. «Ο Άλμπα δέχθηκε κριτική και έκανε ένα υπέροχο παιχνίδι», είπε ο Τσάβι στη συνέντευξη Τύπου του μετά τον αγώνα. «Στην Μπάρτσα, η φανέλα είναι 20 κιλά παραπάνω από τα υπόλοιπα κλαμπ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.