Λεβάντε-Κάντιθ 0-2: Τη νίκησε και τη “βύθισε” (hls)

Η Κάντιθ πήρε σπουδαίο διπλό στο Θιουδάδ ντε Βαλένθια απέναντι στην Λεβάντε, ανέπνευσε βαθμολογικά και άφησε την αντίπαλό της στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Η Λεβάντε σε αυτό το “6ποντο” ματς, μπήκε αποφασιστικά, είχε την κατοχή μπάλας και τις ευκαιρίες, όχι όμως και τον τρόπο να νικήσει τον Λεντέσμα. Στο πρώτο 20λεπτο είχε ήδη 4 φάσεις, αλλά σε όλες τις περιπτώσεις ο Αργεντινός γκολκίπερ της Κάντιθ, επενέβη σωτήρια.

Ο Αλέχο προειδοποίησε για τους φιλοξενούμενους στο 22′ και 12 λεπτά αργότερα ο πολύπειρος Νεγκρέδο με το κεφάλι μετά από δημιουργία του Λοθάνο, άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έψαξαν την ισοφάριση με Μελέρο και Σολδάδο, Ο Λεντέσμα και πάλι έκανε εξαιρετική επέμβαση στην κεφαλιά του Βέσο και όπως συμβαίνει συνήθως όταν δε βάζεις γκολ το δέχεσαι. Αυτό έγινε στο 74′ όταν ο Αλέχο με εξαιρετική ενέργεια σέρβιρε για το 0-2 του Σάλβι που “τελείωσε” το ματς.

Η Κάντιθ παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού αλλά πλέον έχει και την Αλαβές από κάτω της, ενώ η Λεβάντε είναι στους 11 βαθμούς μετά από 21 παιχνίδια.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα στιγμιότυπα εδώ!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.