Χετάφε – Γρανάδα 4-2: Βραδιά όνειρο στη Μαδρίτη (hls)

Η Χετάφε έσπασε το αήττητο σερί της Γρανάδα με πρωταγωνιστή τον Μπόρχα Μαγιοράλ που σκόραρε ερχόμενος από τον πάγκο στο ντεμπούτο του.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τη Χετάφε που βρήκε γκολ στην πρώτη τελική της προσπάθεια στην εστία. Ο Σάντρο Ραμίρεθ σούταρε χαμηλά και με δύναμη άνοιξε το σκορ στη Μαδρίτη (1-0, 10ο λεπτό). Η απάντηση ήταν άμεση και ο Λουίς Σουάρες ισοφάρισε μετά την ασίστ του Χόρχε Μολίνα (1-1, 13ο λεπτό).

ΕΔΩ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Η Χετάφε είχε δοκάρι με τον Ενές Ουνάλ στο 35′ με τον Τούρκο να σκοράρει τελικά στο ξεκίνημα της επανάληψης (2-1, 47ο λεπτό). Ο Μαξίμοβιτς πέτυχε το πρώτο φετινό του γκολ στο 63ο λεπτό για το 3-1 και εκεί που νόμιζε η Χετάφε ότι καθάρισε το ματς, ήρθε το λάθος του Σόρια από την πίεση του Λουίς Σουάρες για να δώσει νέο ενδιαφέρον (3-2, 78ο λεπτό). Ο Φλόρες είχε άσο στον…πάγκο και ο Μπόρχα Μαγιοράλ στο ντεμπούτο του με την φανέλα της Χετάφε στην πρώτη του επαφή διαμόρφωσε το τελικό σκορ (4-2).

Έσπασε το αήττητο της Γρανάδα μετά από πέντε αγώνες στη La Liga, ενώ η Χετάφε κατάφερε να πετύχει τρίτη συνεχόμενη νίκη μέσα στη Μαδρίτη και πέμπτη συνολικά με τον Φλόρες στην τεχνική της ηγεσία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.