Μπαρτσελόνα: Διώχνει άμεσα τον Ντεμπελέ

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ αρνήθηκε πάλι ν' ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα και παραχωρείται άμεσα.

Το είχε ξακαθαρίσει άλλωστε και ο Τσάβι ο οποίος του είχε στείλει τελεσίγραφο πως είτε θα ανανεώσει το συμβόλαιο του, είτε θα πρέπει να αναζητήσει την έξοδο και τη συνέχιση της καριέρας του σε άλλη ομάδα. 

Ο Γάλλος έμεινε εκτός αποστολής για την αποψινή αναμέτρηση με την Μπιλμπάο, με τον διευθυντή ποδοσφαίρου των Καταλανών, να ανακοινώνει ότι σκοπεύουν να τον παραχωρήσουν πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος. Αυτό προέκυψε αφότου ο προπονητής παρέδωσε ένα δημόσιο τελεσίγραφο το βράδυ της Τετάρτης: ανανέωσε ή φύγε. Ο Ντεμπελέ έχει έξι μήνες στο συμβόλαιό του και δεν έχει καταφέρει να καταλήξει σε συμφωνία για νέα συμφωνία. Ο σύλλογος κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο 24χρονος δεν έχει καμία πρόθεση να συνεχίσει πέρα ​​από το καλοκαίρι. Αν δεν φύγει τώρα, αντιμετωπίζει την προοπτική να περάσει τους επόμενους έξι μήνες που απομένουν στις εξέδρες και ο σύλλογος έχει ερευνήσει ακόμη και το ενδεχόμενο να λύσει το συμβόλαιό του.

Η Μπαρτσελόνα είχε προτείνει στον Ντεμπελέ την επέκταση του συμβολαίου του. Το τρέχον συμβόλαιο του λήγει το προσεχές καλοκαίρι και η «Μπάρτσα» ήθελε να το επεκτείνει για δύο ακόμη χρόνια, με τον διεθνή άσο, όμως, ν’ απαντά ξανά αρνητικά, θέλοντας να φύγει ως ελεύθερος στο τέλος της σεζόν. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.