Βαλένθια-Σεβίλλη 1-1: Αποφάσισε το πρώτο μέρος (hls)

Στο Μεστάγια τα πάντα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο όταν και οι δύο ομάδες κατάφεραν να πετύχουν από ένα τέρμα. Στο δεύτερο η υπόθεση "δημιουργία" απουσίαζε...

Με τους χειρότερους οιωνούς άρχισε το ματς για τη Βαλένθια κόντρα στη Σεβίλλη καθώς έμεινε πίσω στο σκορ από το αυτογκόλ του Μουκτάρ Ντιακαμπί στο 6ο λεπτό, στην προσπάθεια του Γάλλου στόπερ να απομακρύνει γέμισμα του Γκονζάλο Μοντιέλ.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα

Ο Ζοσέ Μπορνταλάς μετά το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης εγκατέλειψε τη διάταξη των τριών στόπερ και δίνοντας ρόλο αμυντικού χαφ στον Ντιακαμπί η Βαλένθια κέρδισε μέτρα στο γήπεδο. Στάθηκε τυχερή στο 38ο λεπτό όταν το πλασέ του Ράφα Μιρ πήγε στο δοκάρι, αλλά έδειξε την ικανότητα της με τον Γκονζάλο Γκέδες να πετυχαίνει το όγδοο τέρμα του στο πρωτάθλημα λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν προσέφερε κάτι στο τελικό αποτέλεσμα και το σκορ, καθώς οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν και δε μπόρεσαν να δημιουργήσουν καλές προοπτικές. Στο 88ο λεπτό ο Γκαγιά είδε δεύτερη κίτρινη, η Βαλένθια έμεινε με δέκα, αλλά το πλεονέκτημα δεν αξιοποιήθηκε από τη Σεβίλλη στο μικρό χρονικό διάστημα που είχε στη διάθεση της.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.