Κάντιθ-Εσπανιόλ 2-2: Σε νεκρό χρόνο ισοφάρισε ο Ντε Τομάς (hls)

Σε ένα απίθανο ματς, με απρόβλεπτη εξέλιξη, η Εσπανιόλ κατάφερε να ισοφαρίσει σε νεκρό χρόνο με τον πρώτο της σκόρερ τον Ραούλ Ντε Τομάς και να δώσει την πολύτιμη ισοπαλία στην ομάδα του.

Η Εσπανιόλ είχε προηγηθεί μόλις στο 10ο λεπτό με ωραίο πλασέ του Μορλάνες, μετά των ωράια κάθετη πάσα του Νταρντέρ, με τους Καταλανούς να είναι καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, με τους Ανδαλουσιάνους να μπαίνουν αφηνιασμένοι στην επανάληψη και να ισοφαρίζουν γρήγορα με τον Άλβαρο Νεγρέδο, ο 36χρονος επιθετικός που έχει πετύχει 8 γκολ σε 10 ματς απέναντι στην Εσπανιόλ.

Tα στιγμιότυπα του αγώνα

Στη συνέχεια ακυρώθηκαν δύο γκολ του Νεγρέδο, το ένα για χέρι του βετεράνου επιθετικού και το άλλο γιατί προηγήθηκε φάουλ του Σομπρίνο στον Λόπεθ. Στις καθυστερήσεις το ματς είχε φοβερή εξέλιξη, με την Κάντιθ να πετυχαίνει το 2-1 στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Αλέχο και ενώ πίστεψαν οι Ανδαλουσιάνοι ότι θα πάρουν το πρώτο τρίποντο εντός έδρας, ήρθε ο Ραούλ Ντε Τομάς στην τελευταία φάση με κοντινό πλασέ να γράψει το τελικό 2-2, με το 11ο τέρμα του στη σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.