Ξέσπασμα Λοπετέγκι: “Δεν ήταν δίκαιο να συνεχιστεί το Μπέτις-Σεβίλλη την επόμενη μέρα”

Την "έκρηξη" του Ζουλιέν Λοπετέγκι προκάλεσε η απόφαση της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου να να συνεχιστεί το Μπέτις-Σεβίλλη μια μέρα μετά την επίθεση που δέχθηκε ο Ζοάν Χορδάν.

Ο προπονητής της Σεβίλλης, αφού συνεχάρη τη Μπέτις για την πρόκριση, εξέφρασε την αντίθεση του με την απόφαση της ομοσπονδίας και κατέκρινε τους αντίπαλους οπαδούς για τους ισχυρισμούς ότι έδωσε οδηγίες στον παίκτη του να προσποιηθεί τραυματισμό.

“Το πρώτο που έχουμε να κάνουμε είναι να συγχαρούμε τη Μπέτις για την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Το δεύτερο είναι να είμαστε σαφείς ότι η επίθεση που συνέβη δεν αντιπροσωπεύει τους οπαδούς της Μπέτις, παντού υπάρχουν ανεγκέφαλοι. Το τρίτο, όμως, είναι ότι σε αυτή τη χώρα επιβάλλουμε μεγάλες τιμωρίες για πολλά πράγματα, για οποιαδήποτε μορφή βίας. Το να εστιάζουμε την προσοχή μας σε άσχετα πράγματα είναι ατυχές. Βρίσκω ατυχές ότι κάποιοι συνάδελφοι ποδοσφαιριστές του Χορδάν είπαν αυτά που είπαν. Ο Χορδάν ήταν ο μόνος που έμεινε σπίτι σήμερα. Δεν έριξε εκείνος το αντικείμενο στο κεφάλι κάποιου.

Τα ‘’αυτός είναι ο κανονισμός’’ τα γράφω στα @@@@@ μου. Είτε το καταδικάσω είτε όχι. Δεν καταλαβαίνω πώς μπορούμε να παίξουμε σήμερα όταν το θύμα της επίθεσης έχει τραυματιστεί και δεν μπορεί να αγωνιστεί. Υπήρχαν πολλές ευκαιρίες να παίξουμε το υπόλοιπο του ματς τις επόμενες μέρες. Δεν αποδόθηκε δικαιοσύνη σε αυτή την περίπτωση, σε καμία περίπτωση.

Θα μπορούσαμε να μην κατέβουμε στο γήπεδο, νομίζω, όμως, ότι κάναμε το σωστό. Αν δεν εμφανιστείς, αποκλείεσαι και είσαι νοκ-άουτ από το επόμενο Κόπα Ντελ Ρέι. Πώς σας φαίνεται αυτό;” δήλωσε ο Λοπετέγκι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.