Σιμεόνε: “Πρέπει να πάρει μια απόφαση ο Τρίπιερ”

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε επιμένει πως ο Τρίπιερ είναι σημαντικός παίκτης για την Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά μπορεί να φύγει από τον σύλλογο εν μέσω συζητήσεων για μεταγραφή στη Νιουκάστλ.

Η ομάδα του Έντι Χάου μπαίνει στην πρώτη τους μεταγραφική περίοδο μετά την εξαγορά με την υποστήριξη της Σαουδικής Αραβίας τον Οκτώβριο, με τη Νιούκαστλ να υποβάλλει επίσημη προσφορά για να κάνει τον Τρίπιερ την πρώτη υπογραφή της νέας τους εποχής. Ο έμπειρος διεθνής Άγγλος μπακ, έχει επανειλημμένα συνδεθεί με μια μεταγραφή στη Νιούκαστλ στη μέση της σεζόν, έχοντας εντυπωσιάσει κατά τη διάρκεια της θητείας του στην ισπανική πρωτεύουσα, ενώ στο παρελθόν είχε προταθεί ως στόχος των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ και Έβερτον.

Ο Τρίπιερ, ο οποίος εντάχθηκε στους πρωταθλητές της LaLiga από την Τότεναμ τον Ιούλιο του 2019 και έχει πραγματοποιήσει 67 εμφανίσεις. Ο προπονητής της Ατλέτικο Σιμεόνε αναφέρθηκε στις μεταγραφικές εικασίες το Σάββατο (1/1) καθώς εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Τρίπιερ, αν και παραδέχτηκε ότι οι προπονητές δεν μπορούν να επηρεάσουν τις αποφάσεις των παικτών να φύγουν.

«Ο Κίραν Τρίπιερ πρέπει να αποφασίσει αν θα φύγει ή όχι», είπε ο Σιμεόνε στους δημοσιογράφους την Πρωτοχρονιά στη συνέντευξη Τύπου του. «Θα προχωρήσουμε ακολουθώντας την απόφασή του. Πάντα είχαμε αυτές τις καταστάσεις όπου πολύ καλοί παίκτες έχουν τη δυνατότητα να φύγουν. “Θα εξαρτηθεί από το τι θέλει ο παίκτης. Στη συνέχεια θα αναζητήσουμε λύσεις. Εμείς οι προπονητές δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά όσον αφορά τις αποφάσεις των παικτών. Μπορούμε μόνο να πούμε στον Τρίπιερ πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.