Μπαρτσελόνα: Επική φάρσα της El Mundo Deportivo!

Η καταλανική εφημερίδα …«ψάρωσε» όλο τον κόσμο κάνοντας λόγο για μεταγραφή - βόμβα της Μπαρτσελόνα με Κριστιάνο Ρονάλντο!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το οποίο «χτυπήθηκε» και στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ επικοινώνησε μέσω του Ζεράρ Πικέ με τον Τσάβι για να …αυτοπροταθεί στους Καταλανούς, καθώς δεν είναι ευχαριστημένος με τον Ραλφ Ράνγκνικ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Μάλιστα, οι Καταλανοί έγραψαν ότι ο πρόεδρος της Μπάρτσα Τζουάν Λαπόρτα έχει βάλει ήδη μπρος τη μεταγραφή και πως ο Πικέ τηλεφώνησε στον Λιονέλ Μέσι, ζητώντας του να νοικιάσει το σπίτι του στη Βαρκελώνη στον Πορτογάλο, με τον Αργεντινό να απαντά θετικά!

Το άρθρο ήταν αρκετά αληθοφανές, μέχρι να προσέξει κανείς το όνομα του συντάκτη, Ινοσένθιο Ντος Σάντος και να συνειδητοποιήσει ότι δεν επρόκειτο παρά για μία φάρσα για την «Día de los Santos Inocentes»! 

Πρόκειται για το βιβλικό περιστατικό της Σφαγής των Νηπίων, το οποίο στην Ισπανία και τη Λατινική Αμερική γιορτάζουν στις 28 Δεκεμβρίου, μέρα στην οποία συνηθίζουν να λένε ψέματα, όπως στη «δική μας» Πρωταπριλιά!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.