Ποια Premier League? Θέλει La Liga ο Χάαλαντ!

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο παίκτης που έχει τραβήξει τα βλέμματα όλων των μεγάλων ομάδων, φαίνεται πως έχει μια προτίμηση για το μέλλον του!

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο παίκτης που έχει τραβήξει τα βλέμματα όλων των μεγάλων ομάδων, φαίνεται πως έχει μια προτίμηση για το μέλλον του!

Μπορεί να μην έχει αποκαλύψει την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του αλλά θέλει να συνεχίσει στην La Liga. Αυτό βέβαια σημαίνει είτε Ρεάλ είτε Μπαρτσελόνα, αλλά ακόμη δεν το έχει επιβεβαιώσει.

Σύμφωνα με τον Τζιανλούκα Ντι μάρτζιο, ο Χάαλαντ έχει τονίσει στον Ραϊόλα να ρυθμίσει τα πράγματα ώστε να βρεθεί είτε σε Μπάρτσα είτε σε Ρεάλ.

Η Σίτι και η Γιουνάιτεντ θέλουν διακαώς τον παίκτη αλλά φαίνεται πως ο Χάαλαντ θέλει Ισπανία!

«Δεν του αρέσει τόσο η Premier League, δεν είναι το όνειρό του. Προτιμά τη La Liga που του αρέσει πολύ σαν πρωτάθλημα. Μόνο η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα φυσικά είναι οι πιθανές επιλογές από Ισπανία, καθώς δεν μπορεί να πάει στην Ατλέτικο ή σε κάποιο άλλο κλαμπ. Πιθανώς ζήτησε από τον ατζέντη του να πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ και αν δεν γίνεται εκεί, τότε θα πάει στη Μπαρτσελόνα».

Ο Μίνο Ραϊόλα ήταν ξεκάθαρος.

«Αν μπορεί ο Χάαλαντ να περιμένει τη Μπαρτσελόνα; Ο Χάαλαντ μπορεί να τους περιμένει όλους. Δεν έχουμε υπογράψει προσύμφωνο με κανέναν σύλλογο. Θα ψάξουμε για την καλύτερη επιλογή και δεν αποκλείουμε άλλον έναν χρόνο στη Ντόρτμουντ. Θεωρητικά είναι ακόμα πιθανό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.