Μέσι: Το αντίο στον Αγουέρο (pics)

Ο Λιονέλ Μέσι ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες παρέα με τον κολλητό του Σέρχιο Αγουέρο που αναγκάστηκε να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Ο Αργεντινός επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν εξέφρασε στον «κολλητό» του τον θαυμασμό του για όσα κατάφεραν αμφότεροι στα γήπεδα όλα αυτά τα χρόνια, ύστερα από την δύσκολη απόφαση που πήρε.

“Πρακτικά περάσαμε μαζί την καριέρα μας. Ζήσαμε όμορφες στιγμές και άλλες λιγότερο καλές. Όλες όμως μας ένωσαν και μας έκαναν όλο και πιο δυνατούς φίλους. Θα συνεχίσουμε να ζούμε αυτές τις στιγμές έξω από το γήπεδο τώρα. Με την χαρά της κατάκτησης του Copa America πριν από λίγο καιρό και με όλα όσα πέτυχες στην Αγγλία. Η αλήθεια είναι ότι πονάει να σε βλέπω να σταματάς να κάνεις αυτό που αγαπάς λόγω αυτού που σου προέκυψε. Θα συνεχίσεις να είσαι χαρούμενος γιατί μεταφέρεις αγάπη και χαρά στους γύρω σου. Τώρα ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή σου και είμαι σίγουρος ότι θα το ζήσεις με χαμόγελο και με την πίστη που έχεις με οτιδήποτε ασχολείσαι. Όλα τα καλά σε αυτό το νέο ξεκίνημα, σε αγαπώ φίλε μου και μου λείψει να τα λέμε στο γήπεδο μαζί στην εθνική ομάδα», ανέφερε στο post του ο «Λίο» για τον Κουν”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.