Αγουέρο: Αποχαιρέτησε το ποδόσφαιρο με δάκρυα στα μάτια (pics, vids)

Ο Σέρχιο Αγουέρο αποφάσισε να "κρεμάσει" τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ύστερα από το πρόβλημα υγείας στη καρδιά του.

Αυλαία σε μια λαμπρή καριέρα με τα χρώματα των Ατλέτικο Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι και Μπαρτσελόνα έριξε ο Σέρχιο Αγουέρο. Ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής αποφάσισε να εγκαταλείψε τα γήπεδα λόγω ενός προβλήματος στην καρδιά.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Αγουέρο ξέσπασε σε κλάματα, αλλά σύμφωνα με τις δηλώσεις του πήρε την καλύτερη απόφαση για την ίδια του τη ζωή.

«Αυτή η συνέντευξη Τύπου είναι για να σας ανακοινώσω ότι σταματάω το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Είναι πολύ δύσκολη απόφαση και στιγμή. Πήρα την καλύτερη απόφαση για την ζωή μου, λόγω του προβλήματος στην καρδιά.

Οι γιατροί μου συνέστησαν ότι η καλύτερη επιλογή ήταν να σταματήσω να παίζω. Πριν από δέκα μέρες πήρα αυτή την απόφαση και μια εβδομάδα πριν είχα αποφασίσει να το επικοινωνήσω. Έκανα ό,τι μπορούσα για να μην συμβεί αυτό, αλλά δεν ήταν αρκετό…

Είμαι περήφανος και χαρούμενος για την καριέρα μου, πάντα απολάμβανα να παίζω ποδόσφαιρο από την πρώτη στιγμή που ακούμπησα μπάλα. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έφτανα εδώ και θα έπαιζα στην Ευρώπη. Θα ήθελα να δηλώσω την ευγνωμοσύνη μου στην Ατλέτικο που με πίστεψε, στην Σίτι για την οποία όλοι ξέρουν τι νιώθω. Και φυσικά προς όλους εδώ στη Μπαρτσελόνα. Όλοι ήταν υπέροχοι μαζί μου. Είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Αυτά συμβαίνουν όμως. Είμαι ευγνώμων γιατί όλοι μου φέρθηκαν σωστά. Οι οπαδοί είναι υπέροχοι.

Επίσης είμαι ευγνώμον προς την εθνική Αργεντινής και προς όλους εσάς που ήρθατε να με δείτε. Και φυσικά είμαι ευγνώμων προς την οικογένειά μου.

Είμαι χαρούμενος που είχα αυτούς τους συμπαίκτες. Θα ήθελα πολύ να τους βοηθήσω να πάρουν νίκες εδώ στη Μπαρτσελόνα… Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όσους με βοήθησαν να βελτιωθώ όλα αυτά τα χρόνια. Αποχωρώ περήφανος, με το κεφάλι ψηλά. Ξέρω πως όλοι θέλουν το καλό μου και με αγαπούν.

Πάντα θα κρατήσω τα καλά από όλες τις ομάδες στις οποίες βρέθηκα. Σας ευχαριστώ πολύ όλους».

Αναλυτικά στιγμές:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.