Μπιλμπάο – Σεβίλλη 0-1: Με υπογραφή Ντιλένι (vid)

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο στάθηκε άτυχη στο πρώτο ημίχρονο έχοντας δύο δοκάρια και ακόμη τέσσερις χαμένες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, όμως η Σεβίλλη έφτασε στη νίκη με το καταπληκτικό γκολ του Τόμας Ντιλένι. Κάποιες φορές η ατομική ποιότητα κάνει τη διαφορά

Οι δύο καλύτερες άμυνες της Πριμέρα Ντιβιζιόν, προσέφεραν ένα εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο στο Σαν Μαμές που είχε για την Αθλέτικ Μπιλμπάο δύο δοκάρια, τρεις σπουδαίες χαμένες ευκαιρίες, αλλά κι ένα υπέροχο γκολ, αυτό όμως για τη Σεβίλλη. Γκολ κόντρα στη ροή του ματς, καθώς ήταν οι γηπεδούχοι εκείνοι που κυκλοφορούσαν τη μπάλα κι έδειχναν να βρίσκουν τρόπους για να γίνουν απειλητικοί.

Το σουτ όμως του Δανού, Τόμας Ντιλένι στο 38ο λεπτό ήταν ασύλληπτο και του προσέφερε το παρθενικό του τέρμα στη Λα Λίγκα.

Η εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου ήταν εντελώς διαφορετική όμως με την Αθλέτικ Μπιλμπάο να δυσκολεύεται να φτάσει στην αντίπαλη περιοχή και τη Σεβίλλη να στρογγυλοκάθεται στο προβάδισμα και να επιχειρεί να το θωρακίσει ρίχνοντας το ρυθμό του ματς. Οι ευκαιρίες για τους Βάσκους δεν προέκυψαν, ωστόσο εκείνη του Ίκερ Μουνιαΐν στο 68ο λεπτό προστίθεται στη λίστα των σημαντικών που έχασε η ομάδα του Μαρθελίνο για να αποφύγει την ήττα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.