Μαγιόρκα-Θέλτα 0-0: Ο Ρέινα κι ο άνεμος πρωταγωνιστές στο νησί (hls)

Ο τερματοφύλακας της Μαγιόρκα με σωρεία επεμβάσεων ειδικά προς το τέλος του παιχνιδιού, κράτησε το μηδέν στην εστία των γηπεδούχων.

Με τον…Αίολο να πρωταγωνιστεί και την ένταση του ανέμου να δυσχεραίνει το έργο των ποδοσφαιριστών, το πρώτο ημίχρονο είχε ελάχιστες καλές στιγμές.

Στο 16′ άπαντες ανησύχησαν καθώς ο Σάντι Μίνα βρέθηκε στο έδαφος, αφού γύρισε η γλώσσα του, αρχικώς έχασε τις αισθήσεις του, τελικώς απεχώρησε τρία λεπτά αργότερα πάνω σε φορείο, έχοντας συνέλθει.

Η μοναδική αξιομνημόνευτη στιγμή ήρθε στο 44′ με τη Θέλτα να έχει μεγάλη ευκαιρία, αλλά ο Γκαλιάρντο νικήθηκε από τον Ρέινα και ο Μέντεθ αστόχησε από ευνοϊκή θέση.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ευκαιρίες ήταν περισσότερες, κυρίως από την πλευρά των φιλοξενούμενων, αλλά ο Ρέινα είπε “όχι” σε όλες τις προσπάθειες των παικτών του Κουντέτ, με αποτέλεσμα το 0-0 να παραμείνει μέχρι τέλους.

Η Μαγιόρκα με την 4η διαδοχική ισοπαλία της πήγε στους 20 βαθμούς, και η Θέλτα στους 17, με τους 12 να έχουν έρθει μακριά από το “Μπαλαΐδος”

Δείτε εδώ τα καλύτερα στιγμιότυπα.

Μαγιόρκα (4-2-3-1): Ρέινα (αρχ.), Μαφέο, Ρούσο, Βάλιεντ, Κόστα, Γαλαρέτα (89′ Σέντλαρ), Μπατάλια, Σάντσεθ (69′ Κούμπο), Ν. Ροδρίγεθ, Κανγκ Ιν Λι (90′ Φερ Νίνιο), Αμπντόν Πρατς (56′ Α. Ροδρίγεθ)

Προπονητής: Λουίς Γκαρθία Πλάθα

Θέλτα (4-2-3-1): Ντιτούρο, Κέβιν, Αϊντού, Αραούχο, Γαλάν, Τάπια, Σουάρεθ (72′ Νολίτο), Μπελτράν, Μέντεθ (αρχ), Σέρβι, Μίνα (19′ Γκαλιάρντο)

Προπονητής: Εδουάρδο Κουντέτ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.