Οσασούνα-Έλτσε 1-1: Ουδείς ικανοποιημένος (hls)

Στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 15η αγωνιστική της La Liga, Οσασούνα και Έλτσε έμειναν στην ισοπαλία στην Παμπλόνα, συνεχίζοντας το αρνητικο σερί τους.

Η Οσασούνα είχε μείνει μακριά από το γκολ 320 λεπτά και το βρήκε πολύ γρήγορα, αφού στο 6ο λεπτό σε φάση στην οποία ο Μπούντιμιρ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, ο διαιτητής είδε πέναλτι στην κίνηση του Φιδέλ που μάρκαρε με το χέρι τον Βιδάλ. Από τα 11 μέτρα ο Κροάτης ευστόχησε, σκοράροντας για πρώτη φορά την τρέχουσα σεζόν.

Όμως οι φιλοξενούμενοι (με υπηρεσιακό προπονητή τον Σέρχιο Μαντεκόν εν αναμονή του Φρανθίσκο Ροδρίγεθ), που δεν είχαν νίκη στα 6 προηγούμενα παιχνίδια τους, βρήκαν άμεση απάντηση με τον Φιδέλ στο πρώτο κόρνερ της αναμέτρησης στο 19′, ισοφαρίζοντας σε 1-1, ενώ στο 29′ ο Λούκας Πέρεθ έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ανατροπή, αλλά νικήθηκε από τον Ερέρα στο τετ-α-τετ.

Στο δεύτερο μέρος η Έλτσε -αγνοεί την επιτυχία απο τις αρχές Οκτωβρίου- είχε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει την πρώτη νίκη της από τις αρχές Οκτωβρίου, όμως στο 56′ ο Μπογέ σημάδεψε το δεξί δοκάρι της εστίας του Ερέρα, ο οποίος στο 77′ με εντυπωσιακό τρόπο αρνήθηκε το γκολ στον Φεράντεθ.

Η Οσασούνα -δεν έχει νικήσει απο τις 17 Οκτωβρίου- πήγε στους 20 βαθμούς και η Έλτσε στους 12.

Δείτε εδώ τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.

Oσασούνα (4-4-2): Ερέρα, Βιδάλ, Ουνάι Γκαρθία, Νταβίντ Γκαρθία, Κότε, Μπάρχα (79′ Τόρες), Μονκαγιόλα, Όιερ (64′ Μπράσανατς), Ρουμπέν Γκαρθία (87′ Σάντσεθ), Μπούντιμιρ (79′ Άβιλα), Κίκε Γκαρθία 

Προπονητής: Χακόμπα Αράσατε

Έλτσε (4-3-3): Μπαντία, Παλάσιος (85′ Μπαραγάν), Ρόκο, Γκονθάλεθ, Μοχίκα, Μασκαρέιγ, Μαρκόνε (60′ Γκουμπάου), Φιδέλ (60′ Φεράντεθ), Λούκας Πέρεθ (85′ Γκούτι), Μορέντε, Μπογέ

Προπονητής: Σέρχιο Μαντεκόν


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.