Ρεάλ Μαδρ. – Σεβίλλη 2-1 : Ξέφυγε (hls)

Η Ρεάλ ανέτρεψε το σκορ απέναντι στην Σεβίλλη και νίκησε με 2-1. Ξέφυγε στην κορυφή της Λα Λίγκα με τέσσερις βαθμούς από τους διώκτες της. Καταπληκτικό γκολ ο Βινίσους.

Στο πρώτο ημίχρονο η Σεβιλλη προηγήθηκε με τον Ράφα Μιρ (12′) σε στημένη μπάλα από κόρνερ του Ακούνια, είχε τεράστια διπλή ευκαιρία με τον ίδιο παίκτη στο 14ο για να σώσουν οι Άλαμπα και Κουρτουά και δοκάρι με τον Οκάμπος στο 30ο λεπτό.

Το ημίχρονο όμως έληξε 1-1 καθώς ο Μπόνο δεν εκτίμησε καλά το μακρινό σουτ του Μιλιτάο η μπάλα του έφυγε, πήγε στο δοκάρι και σε κενή εστία ο Μπενζεμά έκανε το 1-1 (32′).

Η Σεβίλλη κράτησε το παιχνίδι σε χαμηλό ρυθμό για μεγάλο κομμάτι του δευτέρου ημιχρόνου και δεν ήταν πολλές οι μεγάλες στιγμές.

Στο 87ο λεπτό όμως ο Βινίσους έκανε καταπληκτικό κοντρόλ, πέρασε τον Οκάμπος και με δυνατό δεξί σουτ νίκησε τον Μπόνο για το τελικό 2-1.

Στις καθυστερήσεις ο Κουρτουά με απόκρουση σε κεφαλιά του Ντιλέινι κράτησε το τρίποντο και ξέφυγε τέσσερις βαθμούς στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ρεάλ Μαδρίτης (4/3/3) : Κουρτουά – Καρβαχάλ (90+ Βάσκεθ), Μιλιτάο, Άλαμπα, Μεντί – Κασεμίρο, Μόντριτς (73′ Καμαβινγκά), Κρόος – Ασένσιο (73′ Βαλβέρδε), Βινίσους (90+ Νάτσο), Μπενζεμά

Σεβίλλη (4/3/3) : Μπόνο – Μοντιέλ (90+ Μουνίρ), Κουντέ, Ντιέγκο Κάρλος, Ακούνια – Φερνάντο, Χορδάν (81′ Όσκαρ), Ράκιτιτς (71′ Ντιλέινι) – Οκάμπος (90+ Ιντρισί), Πάπου Γκόμες (81′ Όλιβερ Τόρες), Ράφα Μιρ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.