Αγουέρο: “Είμαι πάντα θετικός”

Με δημοσίευση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Σέρχιο Αγουέρο διέψευσε τις φήμες περί απόσυρσης από το ποδόσφαιρο.

Ο Αργεντινός επιθετικός αποχώρησε πριν από λίγες μέρες από αγώνα των «μπλαουγκράνα» με πόνους και δυσφορία, με τις εξετάσεις που έκανε να δείχνει πως αντιμετωπίζει αρρυθμίες στην καρδιά. Οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και ο σύλλογος ανακοίνωσε πως θα παραμείνει εκτός για τους επόμενους τρεις μήνες τουλάχιστον. Τις τελευταίες μέρες απογοητεύτηκε και σκέφτηκε μέχρι και να σταματήσει το ποδόσφαιρο, όπως έγραψαν οι Ισπανοί. Σήμερα (12/11) απάντησε στα δημοσιεύματα και με ανάρτησή του στο twitter έγραψε:

Σχετικά με τις φήμες, σας λέω ότι ακολουθώ τις οδηγίες των γιατρών της ομάδας, κάνω εξετάσεις και θεραπείες και παρακολουθώ την εξέλιξη της κατάστασης για τις επόμενες ημέρες. Πάντα είμαι θετικός»

Ο Αγουέρο έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της Μάντσεστερ Σίτι πριν πάει στην Μπαρτσελόνα με ελεύθερη μεταγραφή τον Ιούλιο. Αφού ξεκίνησε τη σεζόν με πρόβλημα στη γάμπα, έκανε το ντεμπούτο του τον περασμένο μήνα και έχει σκοράρει ένα γκολ σε πέντε εμφανίσεις για την ισπανική ομάδα. Όπως αναφέρθηκε αρχικά από το Catalunya Radio, ο Aguero μπορεί να χρειαστεί να περιμένει μέχρι τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο του επόμενου έτους για να μπορέσει να αποφασίσει για το μέλλον του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.