Θέλτα-Μπαρτσελόνα 3-3: Έπαιξε με τη φωτιά και “κάηκε” (hls)

Η Μαρτσελόνα με το καλύτερο ημίχρονο της σεζόν προηγήθηκε 0-3 της Θέλτα εκτός έδρας, αλλά στο δεύτερο μέρος σταμάτησε να παίζει, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να ισοφαρίσουν στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Μπαρτσελόνα με τον αέρα της υπογραφής του Τσάβι, μπήκε με δύναμη στην αναμέτρηση κόντρα στην Θέλτα και μόλις στο 18′ βρέθηκε μπροστά με 2-0. Το σκορ άνοιξε ο Φάτι στο 5′ με εξαιρετικό πλασέ και 13 λεπτά αργότερα με το πρώτο γκολ του Μπούσκετς μετά από 2 χρόνια, οι μπλαουγκράνα ζευγάρωσαν τα τέρματά τους.

Κερασάκι στην τούρτα η κεφαλιά του Ντεπάι για το 0-3 στο 34′. Ήταν η πρώτη φορά στο πρωτάθλημα που η Μπαρτσελόνα έβαζε 3 γκολ στο πρώτο μέρος και καλούνταν να διαχειριστεί απλά το παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που στα 6 προηγούμενα εντός είχε σκοράρει μόλις 3 φορές.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση

Η Θέλτα βρήκε το γρήγορο γκολ που χρειαζόταν με τον Άσπας στο 52΄και έβλεπε την Μπαρτσελόνα να της αφήνει την μπάλα και να μην ψάχνει καν τις κόντρα επιθέσεις. Ο Νολίτο με κεφαλιά ψαράκι μείωσε σε 2-3 στο 74′ και όλα πλέον ήταν ανοικτά. Ιδίως από τη στιγμή που ο Ντε Γιονγκ στη δεύτερη μόλις τελική των Καταλανών στο 86′ σημάδεψε το δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι το έψαξαν και με τον αρχηγό τους το βρήκαν στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Άσπας με πλασέ νίκησε τον Τερ Στέγκεν και έγραψε το τελικό 3-3.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.