Ο Έμερι μίλησε για την… πόρτα στη Νιούκαστλ και την παραμονή στη Βιγιαρεάλ!

Με μήνυμα που έστειλε μέσω των social media, o τεχνικός της Βιγιαρεάλ, Ουνάι Έμερι αναφέρθηκε στην πρόταση που δέχθηκε από τη Νιούκαστλ, την αρνητική του απάντηση και την απόφαση παραμονής στο "κίτρινο υποβρύχιο".

Με μήνυμα που έστειλε μέσω των social media, o τεχνικός της Βιγιαρεάλ, Ουνάι Έμερι αναφέρθηκε στην πρόταση που δέχθηκε από τη Νιούκαστλ, την αρνητική του απάντηση και την απόφαση παραμονής στο “κίτρινο υποβρύχιο”.

Η τοποθέτηση του Έμερι:

“Όσος θόρυβος και αν υπήρξε χθες σε μια άλλη χώρα, στον σύλλογο υπήρξε ηρεμία και αφοσίωση στην οικογένεια Ρόιγκ και στην ομάδα μου, κάτι που για μένα είναι το πιο σημαντικό. Η Βιγιαρεάλ είναι το σπίτι μου και είμαι 100% αφοσιωμένος. Ειλικρινά είμαι ευγνώμων για το ενδιαφέρον που έδειξε ένας σπουδαίος σύλλογος, όμως είμαι περισσότερο ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ και γι΄ αυτό επικοινώνησα με τον Φερνάντο Ρόιγκ για να του ανακοινώσω την απόφαση μου να συνεχίσω να είμαι μέρος αυτού του πρότζεκτ.

Γιατί η αφοσίωση και ο σεβασμός που απολαμβάνω από τον σύλλογο κα ιτους παίκτες μου είναι αμοιβαίος. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς για τη στήριξη που πάντα μου δείχνουν. Την Κυριακή έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και ελπίζω πως θα καταφέρουμε μαζί να πάρουμε τη νίκη. Τα λέμε στο “Σεράμικα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.