Κάντιθ – Μαγιόρκα 1-1: Με φινάλε χιτσκοκικό…(hls)

Η Κάντιθ σκόραρε εντός έδρας μετά από πέντε ματς για να σώσει το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στη Μαγιόρκα η οποία δέχθηκε για τέταρτο διαδοχικό ματς γκολ μετά το 90ο λεπτό.

Η Κάντιθ δεν είχε σκοράρει εντός έδρας μετά τις 29 Αυγούστου σε τέσσερα ματς και όλα έδειχναν ότι θα πρόσθετε ακόμη ένα άγονο 90λεπτο στη συγκεκριμένη λίστα. Η Μαγιόρκα έχοντας το προβάδισμα από το 29ο λεπτό με τον Μπαμπά, καλούταν να διακόψει τη συνήθεια των τελευταίων τριών αγώνων, στους οποίους είχε δεχθεί γκολ μετά το 90ο λεπτό.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα

Έζησε όμως τον ίδιο εφιάλτη και στο νότο της Ισπανίας, καθώς ο Άλβαρο Νεγρέδο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με εκτέλεση πέναλτι ισοφάρισε για τους γηπεδούχους, οι οποίοι μπορεί να μην πέτυχαν ούτε σε αυτό το ματς την πρώτη εντός έδρας νίκη της σεζόν, αλλά τουλάχιστον έσωσαν το βαθμό στην προσπάθεια τους να παραμείνουν στην κατηγορία.

Ήταν ένα ματς με πολύ ένταση, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, το οποίο η Μαγιόρκα ολοκλήρωσε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολή του Σέντλαρ με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 87ο λεπτό, αλλά και τρία δοκάρια, τα δύο για λογαριασμό των φιλοξενούμενων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.