Έλτσε-Ρεάλ 1-2: Μπενζεμά απών, Βινίσιους παρών! (hls)

Με τον νεαρό Βραζιλιάνο να πετυχαίνει και τα δύο γκολ των Μαδριλένων, το σύνολο του Αντσελότι πέρασε από το Αλικάντε πιάνοντας τη Σοσιεδάδ στην κορυφή της La Liga.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, που προερχόταν από εντός έδρας απώλεια με την Οσασούνα και δεν είχε στη διάθεσή της τον πρώτο σκόρερ και δημιουργό της Καρίμ Μπενζεμά (τον ξεκούρασε ο Αντσελότι) είδε τον Ροντρίγκο να εκκινεί κεφάτος, όμως ο Βραζιλιάνος υπέστη θλάση και αντικαστάθηκε από τον Ασένσιο στο 18′.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα

Στο 19′ ο Κουρτουά αρνήθηκε το γκολ στον Μπογέ και τρία λεπτά αργότερα το λάθος του Μοχίκα έφερε το γκολ των Μαδριλένων, με τον Καζεμίρο να πασάρει στον Ντίας, εκείνος με απίθανο τακουνάκι έδωσε έτοιμο γκολ στον Βινίσιους που έφτασε τα 8 γκολ σε 14 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις την τρέχουσα περίοδο.

Αμφότερες οι ομάδες είχαν πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να βρουν δίχτυα, αλλά το 0-1 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Το 63′ ήταν κομβικό για την εξέλιξη του παιχνιδιού, αφού απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ραούλ Γκούτι, με αποτέλεσμα η Ρεάλ να εντείνει την πίεσή της και να βρει και δεύτερο γκολ στο 72′ με τον Βινίσιους ύστερα από ασίστ του Μόντριτς.

Ένα λάθος του Καζεμίρο έφερε το γκολ του Μίγια στο 86′ με τη Ρεάλ να ανησυχεί, αλλά τελικώς να διατηρεί το υπέρ της 2-1 και να φτάνει στην κορυφή εκεί όπου βρίσκεται η Σοσιεδάδ με 24 πόντους.

Έλτσε (4-4-2): Κασίγια, Παλάσιος, Ρόκο, Μπίγας, Μοχίκα, Φιδέλ (αρχ.) (81′ Μίγια), Μασκαρέιγ (81′ Μαρκόνε), Γκούτι, Παστόρε (71′ Γκουμπάου), Πέρεθ (71′ Μπενεντέτο), Μπογέ (81′ Μορέντε)

Προπονητής: Φραν Εσκριμπά

Ρεάλ Μαδρίτης (4-3-3): Κουρτουά, Βάθκεθ (65′ Καρβαχάλ), Μιλιτάο, Άλαμπα, Μαρσέλο (αρχ.) (66′ Μεντί), Κρόος, Καζεμίρο, Μόντριτς (84′ Καμαβινγκά), Ροντρίγκο (18′ Ασένσιο), Ντίας, Βινίσιους (85′ Αζάρ)

Προπονητής: Κάρλο Αντσελότι

Δείτε εδώ τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.