Θέλτα-Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-2: Διπλό κορυφής! (vid)

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ συνεχίζει να "πατά" στην κορυφή της Πριμέρα καθώς πέρασε κυνικά από την έδρα της Θέλτα επικρατώντας με 2-0 χάρη σε γκολ των Ίσακ και Μερίνο αλλά και MVP τον γκολκίπερ Ράιαν που έκανε απίθανες επεμβάσεις.

Μια μεγάλη ομάδα ξεκινά από έναν μεγάλο τερματοφύλακα και η Ρεάλ Σοσιεδάδ φέτος έχει έναν σπουδαίο τερματοφύλακα. Τον Μάθιου Ράιαν. Ο Αυστραλός τερματοφύλακας με μομναδικές αποκρούσεις, οι δύο μάλιστα διπλές. Με τόση ασφάλεια πίσω χρειάζονταν κάποιες στιγμές μπροστά ώστε να έρθει το διπλό.

Τις βρήκε από τον Ίσακ στο 55′ και τον Μερίνο στο 80′. Ο Σουηδός επιθετικός ήταν ο τελικός αποδέκτης μιας υπέροχης προσπάθειας που ξεκίνησε ο ίδιος για να κάνει το 0-1. Στο 80′ ο Μερίνο από το κόρνερ του Τουριέντες έκανε με κεφαλιά το 2-0 με τη μπάλα να κοντράρει και στον Ελουστόντο στον οποίο αρχικά λανθασμένα χρεώθηκε το γκολ.

Η Θέλτα πάντως στο ματς ήταν καλύτερη, ήταν πιο επιθετική, αλλά έπεσε πάνω στον Ράιαν και στη δική της αστοχία με αποτέλεσμα να παραμείνει χαμηλά στη βαθμολογία με μόλις δέκα βαθμούς, την ώρα που η Σοσιεδάδ διατηρείται στην κορυφή της βαθμολογίας με 24 και παρέμεινε αήττητη για δέκατο σερί ματς στη Λα Λίγκα και δέκατο τρίτο σε όλες τις διοργανώσεις.




Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.