Τέλος ο Κούμαν από τη Μπαρτσελόνα

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Ρόναλντ Κούμαν ανακοίνωσε η Μπαρτσελόνα, λίγες ώρες μετά την ήττα από την Ράγιο Βαγιεκάνο για τη La Liga.

Το κλίμα ήταν βαρύ εδώ και αρκετό καιρό για τον Ολλανδό προπονητή, καθώς το ένα άσχημο αποτέλεσμα διαδεχόταν το άλλο, ενώ και η εικόνα των Καταλανών στο γήπεδο ήταν απογοητευτική.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ωστόσο, ήρθε το βράδυ της Τετάρτης (27/10), όταν οι “μπλαουγκράνα” ηττήθηκαν στην έδρα της Ράγιο Βαγιεκάνο (τρίτη ήττα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια). Λίγες ώρες αργότερα, ο πρόεδρος του συλλόγου, Ζοάν Λαπόρτα γνωστοποίησε στον Ρόναλντ Κούμαν την απόφαση του να τερματίσουν τη συνεργασία τους.

Η Μπαρτσελόνα ευχαρίστησε τον Ολλανδό και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση του προπονητή που θα σηκώσει το βάρος της ομάδας με στόχο να την επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών. Επικρατέστερος είναι ο Τσάβι, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ισπανικά ΜΜΕ. Μένει να φανεί αν θα επιβεβαιωθούν οι φήμες…

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

“Η Μπαρτσελόνα απαλλάσσει τον Ρόναλντ Κούμαν από τα καθήκοντα του πρώτου προπονητή. Ο πρόεδρος του συλλόγου, Ζοάν Λαπόρτα τον ενημέρωσε για την απόφαση του μετά την ήττα από τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Ο Ρόναλντ Κούμαν θα αποχαιρετήσει την ομάδα την Πέμπτη στο Ciutat Esportiva. Η Μπαρτσελόνα τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του στο σύλλογο και του εύχεται τα καλύτερα στην επαγγελματική του καριέρα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.