Βαγεκάνο-Μπαρτσελόνα 1-0: Μαδριλένικη γοητεία, καταλανική θλίψη (hls)

Με το τέταρτο γκολ του Φαλκάο, η Ράγιο επικράτησε στο "Βαγέκας" των Καταλανών και τους υποχρέωσε στην τρίτη ήττα τους στη La Liga, νικώντας τους ύστερα από 19 χρόνια!

Η κρίση βαθαίνει στην Μπαρτσελόνα, μετά τη νέα ήττα, αυτή τη φορά στην έδρα της Ράγιο Βαγεκάνο για την 11η αγωνιστική της La Liga. 

Ένα γκολ του 36χρονου Ραδαμέλ Φαλκάο (το 4ο σε 6 συμμετοχές) στο 30′ ήταν αρκετό για να δώσει το τρίποντο στους Μαδριλένους που έχουν καταστήσει φρούριο την έδρα τους, αφού έχουν μόνο νίκες σε 5 εντός έδρας αναμετρήσεις.

Στον αντίποδα το σύνολο του Κούμαν ήταν και πάλι νωθρό, χωρίς εμπνεύσεις και ενέργεια, με τον Ντεπάι να βλέπει τον Ντιμιτριέφσκι στο 72′ να αποκρούει το πέναλτί του. Όαση στο γενικότερο ναυάγιο ο 19χρονος Νίκο Γκονθάλεθ, αλλά προφανώς δεν επαρκούσε, απέναντι σε μια ψυχωμένη ομάδα.

Η Ράγιο έχει 19 βαθμούς με 18 γκολ (δεύτερη επίθεση του πρωταθλήματος) ενώ η Μπαρτσελόνα μένει στους 15 (έχει παιχνίδι λιγότερο) και απέτυχε να βρει δίχτυα σε τρίτο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι για πρώτη φορά από τη σεζόν 2002/2003.

Η μαδριλένικη ομάδα κατάφερε να νικήσει στην έδρα της τους Καταλανούς για πρώτη φορά από το Δεκέμβριο του 2002.

Ράγιο Βαγεκάνο (4-2-3-1): Ντιμιτριέφσκι, Μπαλιού, Κατένα, Σάβελιτς, Φραν Γκαρθία, Βαλεντίν (90+2′ Σουάρεθ), Κομεσάνια (63′ Λόπεθ), Παλαθόν, Τρέχο (αρχ.) (76′ Σις), Άλβαρο Γκαρθία, Φαλκάο (76′ Εντεκά)

Προπονητής: Άντονι Ιραόλα

Μπαρτσελόνα (4-2-3-1): Τερ Στέγκεν, Ντεστ, Γκαρθία, Πικέ (αρχ.), Άλμπα, Ρομπέρτο (60′ Ντεμίρ), Μπουσκέτς, Γκονθάλεθ (84′ Λ. Ντε Γιονγκ), Κοουτίνιο (74′ Γκάβι), Αγουέρο, Ντεπάι

Προπονητής: Ρόναλντ Κούμαν 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.