Μαγιόρκα – Σεβίλλη 1-1: Bαθμός με “ζωγραφιά” Λαμέλα (hls)

Κατώτερη των προσδοκιών η Σεβίλλη απέδρασε με ένα βαθμό με το σπουδαίο γκολ του Λαμέλα, στις καθυστερήσεις ακυρώθηκε γκολ του Οκάμπος.

Πολλά τα αμυντικά κενά στην Σεβίλλη, ο Λοπετέγκι έβαλε αριστερά τον Ακούνια και ο Αργεντινός πελάγωσε. Η Μαγιόρκα έβρισκε χώρους και σε μια φάση εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια των φιλοξενούμενων. Ο Ν’Ντιαγέ γύρισε και ο Αντόνιο Σάντσεθ μόλις στην 3η του συμμετοχή στο αρχικό σχήμα σκόραρε το πρώτο φετινό του γκολ (1-0, 22ο λεπτό). Η Σεβίλλη προσπάθησε να αντιδράσει και έχασε ευκαιρίες με τον Ράφα Μιρ και τον Ντιέγκο Κάρλος για την ισοφάριση. Τα κενά δεν καλύφτηκαν ποτέ και η Μαγιόρκα θα μπορούσε να πάει στα αποδυτήρια με μεγαλύτερο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λοπετέγκι έκανε αλλαγές και διόρθωσε κάποια πράγματα. Η Μαγιόρκα επικίνδυνη στο ξεκίνημα είχε δοκάρι με τον Άνχελ. Δοκάρι είχε και η Σεβίλλη με τον Ράφα Μιρ με τον Ρέινα να κάνει σπουδαία επέμβαση λίγο πριν. Ο Έρικ Λαμέλα ήρθε από τον πάγκο να βάλει φοβερό γκολ και να ισοφαρίσει (1-1, 73ο λεπτό). Η Μαγιόρκα τελείωσε το ματς με παίκτη λιγότερο μετά τη αποβολή του Χάουμε Κόστα που ήρθε από τον πάγκο και πήρε κόκκινη για μαρκάρισμα στον Λαμέλα. Στις καθυστερήσεις ο Οκάμπος σκόραρε, όμως το γκολ μετά από VAR ακυρώθηκε μετά από χέρι του Φερνάντο λίγο πριν γυρίσει στον Αργεντινό…

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Μαγιόρκα (Λουίς Γκαρθία): Ρέινα, Μαφέο, Ρούσο, Βαλιέντ, Ολιβάν, Ντε λα Γκαρέτα (78′ Σεβίγια), Μπαμπά, Ντάνι Ροντρίγκεθ, Ν’Ντιαγέ (78’Κόστα), Σάντσεθ (72′ Σέντλαρ), Άνχελ (79′ Φερ Νίνιο)

Σεβίλλη (Χουλέν Λοπετέγκι): Μπόνο, Νάβας, Ντιέγκο Κάρλος, Κουντέ, Ακούνια (46′ Οκάμπος), Φερνάντο, Όλιβερ (53′ Ντιλέινι) Τόρες, Χορδάν (83′ Ράκιτιτς), Σούσο (53′ Λαμέλα), Μουνίρ (53′ Αουγκούστινσον), Ράφα Μιρ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.