Μπέτις – Ράγιο Βαγεκάνο 3-2: Ζορίστηκε, αλλά είχε Μορένο

Η Μπέτις δυσκολεύτηκε απέναντι στην πεισματάρα Ράγιο Βαγεκάνο αλλά τελικά κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς και να μπει στην τετράδα πιάνοντας την Οσασούνα.

Η ομάδα του Πελεγκρίνι μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και χρειάστηκε δύο λεπτά για να βάλει τις βάσεις για μια δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Στο 22ο λεπτό ο Άλεξ Μορένο, πρώην παίκτης της Ράγιο, άνοιξε το σκορ με πολύ όμορφη προσπάθεια και ο Χουάνμι στο 24ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. Την ώρα που η Μπέτις πηγαίνει άνετη στα αποδυτήρια, ο διαιτητής δίνει τρία λεπτά καθυστερήσεις και η Ράγιο εκμεταλλεύεται την εξυπνάδα του αρχηγού της, Όσκαρ Τρέχο, που αναστατώνει την άμυνα της Μπέτις, στρώνει στον Ντεκά που μειώνει διαμορφώνοντας το σκορ του πρώτου μέρους (1-2).

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ράγιο κόντρα στη ροή του αγώνα κατάφερε στην πρώτη της ευκαιρία να σκοράρει με τον Άλβαρο Γκαρθία (2-2, 65ο λεπτό) και να γεμίσει με άγχος τον Πελεγκρίνι που αναγκάστηκε να αφήσει σε όλο το ματς τον Φεκίρ. Μια λάθος εκτίμηση από τον Μπαλιού που γύρισε στην εντεκάδα έφερε την ανατροπή του Άλεξ Μορένο, που μετά το γκολ κέρδισε και πέναλτι, με τον Γουίλιαν Ζοσέ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 75ο λεπτό (3-2).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.