Μπαρτσελόνα-Ρεαλ: Το ντέρμπι της νέας εποχής

Με... κοινό πρωτοσέλιδο εξαιτίας χορηγού, κυκλοφορούν οι μεγαλύτερες ισπανικές αθλητικές εφημερίδες και επικεντρώνονται στο σπουδαίο ντέρμπι Μπαρτσελόνα - Ρεάλ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Ο Μαδριλένικος Τύπος κρατά χαμηλούς τόνους αναφορικά με το Clasico και επικεντρώνεται στους… απόντες, καθως είναι το πρώτο ντέρμπι που θα διεξαχθεί μετά από 17 χρόνια, χωρίς την παρουσία των Μέσι, Ρονάλντο και Ράμος.

Οι Καταλανοί έχουν πάρει πιο… πατριωτικά το παιχνίδι και θεωρούν ότι το Clasico είναι μια τεράστια ευκαιρία για τον Κούμαν, προκειμένου να κερδίσει χρόνο στην Μπαρτσελόνα και να αρχίσει να καθιερώνεται ως προπονητής στη συνείδηση του κόσμου.

Στο ενδεχόμενο συμμετοχής του, ο Γκάβι της Μπαρτσελόνα θα κάνει ρεκόρ ως νεότερος συμμετέχων σε Clasico, ενώ οι Ίβηρες έχουν κάνει συγκρίσεις των νεαρών αστεριών Φάτι και Βινίσιους, των… πολυβόλων Μέμφις και Μπενζεμα, αλλά και ανάλυση των τακτικών πλάνων των δύο τεχνικών.

Αναφορικά με τον κόσμο που θα βρεθεί στο “Καμπ Νοου”, έχουν προπωληθει 50.000 εισιτήρια, ωστόσο το γήπεδο δεν θα γεμίσει, καθώς οι φίλαθλοι της Μπαρτσελόνα είναι ακόμα “παγωμένοι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.