Έλτσε-Εσπανιόλ 2-2: Ήθελαν τη νίκη, “βολευτηκαν” με ισοπαλία

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, Έλτσε και Εσπανιόλ αναδείχτηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2 στο "Μανουέλ Μαρτίνεθ Βαλέρο".

Η Έλτσε ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη της τελική προσπάθεια με τον Λούκας Μπογέ στο 23ο λεπτό, σε μία προσωπική ενε΄ργεια του Αργεντινού επιθετικού, που έκλεψε τη μπάλα από τον Λόπεθ και με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέτυχε το 1-0. Η Εσπανιόλ ήταν υποτονική σε αυτό το διάστημα, αλλά στην επανάληψη μπήκε αποφασιστικά και κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση, με δύο γκολ σε δύο λεπτά με τον Μορλάνες στο 51ο λεπτό και τον Ντε Τομάς στο 52΄, ο 27χρονος Μαδριλένος που κάνει μάι πολυ΄καλή σεζόν, με 5 γκολ και δύο ασίστ, έχει συμμετοχή στο 70% των τερμάτων της ομάδας του.

Η ισοαφάριση για την Έλτσε ήρθε στο 84ο λεπτό, από τον άλλο Αργεντινό των γηπεδούχων, τον Ντάριο Μπενεντέτο, στο 84ο λεπτό, η ομάδα του Εσκριμπά κράτησε το αήττητο της έδρας της (4 ισοπαλίες-1 νίκη), ενώ η Εσπανιόλ παρέμεινε χωρίς εκτός έδρας στη La Liga από τον Ιανουάριο του 2020, όταν τότε είχε νικήσει τη Βιγιαρεάλ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.