Βαλένθια-Μαγιόρκα 2-2: Έγινε “θαύμα” στο τέλος!

Η Μαγιόρκα κρατούσε "σφιχτά" τη μεγάλη νίκη μέσα στο "Μεστ'αγια", καθώς είχαμε μπει στις καθυστερήσεις του παιχνίδιού, αλλά έγινε στο τέλος το απίθανο.

Οι “νυχτερίδες” βρήκαν δύο γκολ με τον Γκέντες στο 93΄ και με τον Γκαγιά στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων και πήραν τουλάχιστον τον βαθμό. Μία Βαλένθια με τεράστια αγωνιστικά προβλήματα, βρήκε απέναντι της μία πολύ οργανωμένη ομάδα, τη Μαγιόρκα του Λουίς Γκαρθία. Mε εξαιρετική αμυντική λειτουργία, η Μαγιόρκα εξέπληξε με την απόδοση της στο πρώτο 45λεπτο και κατάφερε να προηγηθεί με σκορ 2-0 με τα γκολ μέσα σε ένα εξάλεπτο, από τον Άνχελ Ροντρίγκεθ στο 32΄μετά από την έξοχη ατομική προσπάθεια και ασίστ του Λι, πρώην παίκτη της Βαλένθια.

Στο 36΄ πάλι από τη δεξιά πλευρά δημιουργήθηκε κίνδυνος με τον Μαρφέο να βρίσκει στη μικρή περιοχή τον Ντάνι Ροντρίγκεθ, εκείνος πρσπάθησε να βγάλει μία χαμηλή σέντρα, αλλά η μπάλα βρήκε στον Ντιακαμπί και με έναν… μαγικό τρόπο κατέληξε στα δίχτυα του Σίλεσεν Στο 54΄η Μαγιόρκα έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Λι με 2η κίτρινη κάρτα, αλλά η εικόνα του ματς δεν άλλαξε ιδιαίτερα. Μόνο ο Γκέδες προσπαθούσε να συμμαζέψει την ομάδα του, που έδειχνε ότι θα υποστεί άλλη μία ήττα, αλλά τα δύο γκολ των Γκέδες και Γκαγια΄στο τέλος περιόρισαν τη ζημιά για το συγκρότημα του Χοσέ Μπορδαλάς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.