Τσάβι: “Όνειρο μου η Μπαρτσελόνα”

Ο Τσάβι σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ισπανικά μέσα ενημέρωσης, εξέφρασε την επιθυμία του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα κατόρθωσε να πετύχει την πρώτη της νίκη στο Champions League και την Κυριακή (24/10, 17.15) αντιμετωπίζει την Ρεάλ Μαδρίτης στο ντέρμπι της La Liga, αναμέτρηση που θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τη nova. Το μέλλον του Ρόναλντ Κούμαν θεωρείται αβέβαιο με την θέση του Ολλανδού να εξαρτάται και από το αποτέλεσμα κόντρα στους μερένγκες.

Τα ισπανικά Μέσα αναφέρουν ότι σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, ο Ολλανδός θα κερδίσει χρόνο παραμονής, αλλά σε περίπτωση θα ξεκινήσει να μετράει μέρες στο Καμπ Νόου. Σε πρόσφατη συνέντευξή του πάντως, ο προπονητής της Αλ Σάντ, εξέφρασε για ακόμα μία φορά την επιθυμία του να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα από άλλο πόστο και να καθίσει στην άκρη του πάγκου.

Το όνειρό μου είναι να προπονήσω την Μπαρτσελόνα. Δεν το έχω κρύψει ποτέ, είναι ο στόχος μου και το όνειρό μου. Δεν ξέρω αν θα συμβεί ή όχι, αν θα με χρειαστούν ή όχι, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Αλ Σαντ και πολύ περήφανος γι’ αυτό. Εάν έρθει μια προσφορά, θα αξιολογηθεί και μετά θα προσπαθήσουμε να αποφασίσουμε, αλλά για την ώρα είμαι πολύ χαρούμενος εδώ” 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.