Εσπανιόλ-Κάντιθ 2-0: Με μπροστάρη και πάλι τον ντε Τομάς (hls)

Η Εσπανιόλ επικράτησε με 2-0 της Κάντιθ, έφτασε τις τρεις σερί εντός έδρας νίκες και απέχει πλέον τρεις βαθμούς από την πρώτη εξάδα της κατάταξης

Με τις δύο ομάδες να αμύνονται χαμηλά και να θέτουν σε πρώτο πλάνο τη θωράκιση τους οι φάσεις δεν προέκυπταν εύκολα στο RCDE Stadium της Βαρκελώνης.

Η Κάντιθ πάντως ήταν εκείνη που άρχισε καλύτερα το παιχνίδι, καθώς δεν άφησε το περιθώριο στους μέσους της Εσπανιόλ να θέσουν τους κανόνες. Στο 32ο λεπτό οι γηπεδούχοι λίγο έλειψε να πάρουν προβάδισμα στο σκορ, όταν το σουτ του Ραουλ ντε Τομάς άλλαξε πορεία στο σώμα του Χαρόγιαν, εξουδετέρωσε τον Λεδέσμα αλλά κατέληξε στο δοκάρι.

Δείτε ΕΔΩ τα highlights του αγώνα

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ραούλ ντε Τομάς σκόραρε το τέταρτο τέρμα του στη σεζόν για να ανοίξει το σκορ στο ματς, παίρνοντας το ριμπάουντ μετά από δοκάρι του Λόρεν Μορόν.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με πιο επιθετική διάθεση και από τις δύο ομάδες, αλλά και την πρόθεση της Εσπανιόλ να δώσει γήπεδο στην Κάντιθ. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ακίνδυνοι επιθετικά κι όταν ο Νίκο Μελαμέντ πέτυχε το 2-0 στο 65ο λεπτό ουσιαστικά έδωσε πρόωρο τέλος στο ματς.

Η ομάδα του Βιθέντε Μορένο πέτυχε τρίτη σερί νίκη εντός έδρας και πλέον απέχει τρεις βαθμούς από την πρώτη εξάδα της κατάταξης, την ώρα που η Κάντιθ καλείται να βρει λύση στο σκοράρισμα το συντομότερο δυνατό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.